close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Llull

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem finalitzat la reforma integral d’un habitatge ubicat al carrer Llull de Barcelona. S’ha tractat d’una rehabilitació total en què s’han dut a terme treballs de restauració, canvi d’instal·lacions, col·locació de paviment i equipament d’estances.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral es pot apreciar amb més detall en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i distribuïda de forma lineal, encara que disposa d’una barra tipus cuina americana que separa aquesta estança del saló.

A l’extrem dret es va disposar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament es va col·locar el tram de taulell principal, sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i una pica doble.

A més del nou equipament, aquesta reforma de cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany que van ser rehabilitades per complet. En tots dos es va utilitzar un disseny molt similar, en què les parets es van enrajolar amb rajoles de color beige fins a mitja alçada i es va pintar de blanc la resta. Es van aconseguir estades àmplies i lluminoses.

Quant a l’equipament sanitari, els dos banys disposen de lavabo, inodor i dutxa. Ara les estances ofereixen les millors prestacions a través d’un ús molt funcional.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia treballarà per millorar la teva qualitat de vida. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís de tots els serveis que oferim.