close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Miquel Bleach

Recentment s’ha finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona al carrer Miquel Bleach. A Grupo Inventia us mostrarem les fotos finals d’aquest projecte.

La idea principal d’aquesta reforma era rehabilitar tot el pis dotant-lo de tot el necessari per a una correcta habitabilitat pel que fa a serveis energètics i al seu torn mantenir diversos dels elements que caracteritzaven a aquest habitatge.

Aquest últim punt es pot observar sobretot a terra, ja que s’ha mantingut l’original en tota la superfície del pis excepte en el bany. Es tracta d’un terra hidràulic que combina el beige, per al fons, i el marró, per al dibuix. Per aquesta raó es va decidir pintar les parets de color beige, perquè així ressaltés la figura d’aquest terra hidràulic.

Aquesta restauració també s’observa en les portes i finestres de fusta. Aquestes han estat rehabilitada i envernissades en un to clar, i queda perfectament encaixades en l’entorn. Per la seva banda, a la sala principal o menjador, s’ha mantingut part del sostre d’obra vista. Aquest queda just abans de la sortida al balcó, per la qual cosa li atorga un bonic aspecte rústic a aquest espai.

Pel que fa a elements més moderns, tenim la il·luminació, en la qual predominen els ulls de bou. El bany també ha estat reformat amb un funcional plat de dutxa i per als colors també s’ha optat per rajoles en to beige.

Igual que en aquesta reforma integral, el nostre equip de disseny d’interiors assorteix d’idees de decoració i reforma als clients que necessiten qualsevol tipus de consells. Si no saps com encarar el teu projecte, contacta amb nosaltres.