close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nàpols

Recentment Grupo Inventia va finalitzar una nova reforma integral a Barcelona, concretament en un habitatge situat al carrer Nàpols. Es tracte d’una rehabilitació total i es tractava d’un immoble tipus loft, de manera que la cuina estava oberta al saló-menjador. Tot i tenir les estances principals en un sol ambient, es tracta d’un habitatge àmplia que compta amb dos dormitoris i un espaiós bany.

D’entre totes les millors que es van realitzar amb aquesta reforma integral, destaca el com es va aconseguir generar més sensació d’amplitud. Per a això, es va utilitzar el color blanc per a les parets i moble de cuina, mentre que es va instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to fusta clar i molt natural. Amb aquesta combinació i gràcies a les múltiples finestres de què disposa l’habitatge, es va aconseguir que el pis estigui inundat de llum natural semblant molt més ampli i profund.

Reforma de cuina

La reforma de cuina en aquest habitatge del carrer Nàpols es va distribuir a partir d’un taulell en forma de L, aconseguint un espai ideal per realitzar les tasques quotidianes que es donen en una estada com la cuina. A la part més allargada d’aquesta taulell es va col·locar una placa vitroceràmica acompanyada per una campana extractora, a dalt, i un forn, just a sota i utilitzant una disposició clàssica.

En la seva altra banda, més curta, es va col·locar la pica, optant en aquest cas per una pica individual. Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina compta amb diversos compartiments a la zona inferior del taulell de cuina i en una part de la zona superior.

Reforma de bany

Com és habitual, també es va dur a terme la reforma de bany. En aquest cas, es tractava d’una cambra de bany amplia i lluminósa, per la qual cosa es va decidir enrajolar les parets amb rajoles beige fins a mitja alçada i pintar de blanc la resta. Per al paviment, es va utilitzar un gres de to marronós. Combinant aquestes tonalitats, es va aconseguir generar un ambient fresc i molt espaiós.

Quant als elements sanitaris, aquesta reforma de bany es va equipar amb un lavabo amb moble incorporat, la parella inodor i bidet i una funcional dutxa, perfecta per al dia a dia i per als moments de major calma.

Reforma integral a Barcelona

Amb aquesta reforma integral Grupo Inventia tanca un nou treball amb uns resultats excel·lents. Per apreciar el treball d’aquesta empresa líder en el sector. Contacta amb nosaltres.