close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Navas de Tolosa

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat la reforma integral que estàvem realitzant en un àtic situat al carrer Navas de Tolosa de Barcelona.

Es va tractar d’una rehabilitació completa i, com es pot apreciar en el següent vídeo, amb uns acabats espectaculars.

Acabats generals

Una de les claus principals d’aquesta reforma integral era aprofitar les entrades de llum natural de les què disposa l’habitatge per aconseguir espais més amplis i lluminosos. Això va ser una tasca senzilla, ja que el nostre departament d’interiorisme va assessorar als propietaris i es va arribar a la conclusió que utilitzant tonalitats neutres, com el blanc i el beige, s’aconseguiria.

A més, al ser un àtic en el qual la cuina i el saló ocupen el mateix espai, això també era beneficiós per a generar més sensació de profunditat.

Tot això es completa amb la instal·lació d’un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Aquest es va col·locar tant a les zones comunes com en els dormitoris, on es van aconseguir uns ambients ideals per al descans.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina es va treballar dur, però els resultats obtinguts són espectaculars. Per començar, els electrodomèstics no es van col·locar en l’espai de la cuina, sinó que es van encastar fora d’aquest.

La cuina, que és oberta al saló, es va distribuir en forma d’U, encara que compta amb una pràctica barra d’esmorzar. En el tram de taulell de la part esquerra es va instal·lar una cuina de cinc fogons, mentre que la central es va destinar a superfície de suport i de treball.

A la part dreta es va disposar el tercer tram de taulell, sobre el qual es va col·locar una pica doble. A més del nou equipament, en aquesta reforma de cuina destaca l’enrajolat de la paret, per al qual es van utilitzar rajoles biselladess col·locades a trencajuntes.

Grup Invetia reforma integral

Amb Grupo Inventia aconseguiràs l’aspecte desitjat per a la teva llar. Treballarem de forma personalitzada en el teu projecte i t’oferirem les millors solucions a les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.