close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Badalona

Recentment en Grup Inventia vam donar per finalitzada una nova reforma integral. En aquest cas ens vam desplaçar fins a Badalona per rehabilitar completament un habitatge. En línies generals vam aconseguir espais amplis i lluminosos a través de tonalitats neutres a les parets i acabats en fusta tant en el paviment de parquet com en els marcs de portes i finestres.

Reforma de cuina

La cuina ocupa un espai independent de superfície quadrada. Per a la seva nova imatge es va utilitzar una distribució de cuina en forma de L. En l’extrem de la part dreta es va col·locar la nevera i tot seguit neix el primer tram de taulell. Sobre aquesta es va instal·lar una pica doble i en la seva part inferior es encastró el rentaplats.

El taulell torça a l’esquerra per donar pas a un segon tram que es va equipar amb una placa vitroceràmica. Ja en el seu extrem es van col·locar la resta d’electrodomèstics, un forn i un microones disposats de forma vertical.

Reforma de banys

El bany suite es va equipar amb una pica doble amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa arran de terra. Per la seva banda, el bany de cortesia compta amb un lavabo, un inodor i una banyera. Dues estances que ofereixen les millors prestacions.

Pel que fa al disseny d’aquesta reforma de banys, les parets es van pintar de blanc i es va col·locar un parquet en tons mitjans de fusta especial per a estades d’aquest tipus. Aquesta combinació genera més sensació d’amplitud i lluminositat en les dues cambres de bany.

Reforma integral Grupo Inventia

Els professionals de Grup Inventia t’assessoraran des del primer dia perquè la teva reforma integral sigui tal com tu desitges. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís de tots els nostres serveis.