close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Baró de la Berre

Recentment hem finalitzat un nou treball de reforma integral d’habitatge a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Baró de la Barre per rehabilitar un pis àtic, tant el seu interior com el seu exterior.

Abans de detallar les millores introduïdes en les estances d’aquest immoble, compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats d’aquesta nova reforma integral.

Saló i dormitoris

En tractar-se d’un àtic, el pis disposava de molt bona entrada de llum natural, de manera que vam decidir aprofitar-la i potenciar l’amplitud visual i la lluminositat.

Això ho vam aconseguir pintant les parets de color blanc i instal·lant un paviment de parquet laminat en un to de fusta fosc. Aquesta combinació fa que la llum natural accedeixi a l’immoble i s’expandeixi per totes les estances.

Amb aquests mateixos elements es van rehabilitar els dormitoris, on es va aconseguir crear un ambient idoni per al descans.

Acabats exteriors

Al seu torn, també vam rehabilitar l’ampli balcó amb què comptava aquest immoble. Al renovem totes les seves finestres canviant les antigues de fusta i instal·lant unes de fusteria d’alumini. A més, vam instal·lar un paviment especial per a exteriors que suportarà qualsevol climatologia.

Reforma de bany

També ens vam encarregar de la reforma de bany, un espai que vam equipar per complet i que ofereix les millors prestacions. Aquest el vam enrajolar completament amb rajoles de color blanc i instal·lem un paviment de parquet laminat especial per a estances humides, generant un disseny molt similar al de la resta de l’habitatge.

Per a l’equipament, instal·lem un lavabo, un inodor suspès i, en el fons de l’estança, una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

El millor projecte de reforma integral per a la teva llar ho trobaràs a Grupo Inventia. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.