close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: cuina i bany

Una nova reforma integral finalitzada en aquest mes de maig, concretament a la Via Laietana de la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar per complet les estances de la cuina i de la cambra de bany, una parcel·la en la qual som especialistes.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aconseguir millorar amb escreix tant el disseny interior com l’equipament d’aquestes estances.

Reforma de cuina

Aquesta cuina ocupa el seu propi espai, de manera que es tracta d’una estança tancada. En ser de superfície rectangular es va apostar per una distribució de cuina en U, aprofitant cada racó de l’estança per aportar funcionalitat.

A la part dreta es van col·locar els electrodomèstics, tots encastats i compostos per una nevera, un forn i una rentadora. La part del fons es va destinar a superfície de suport i de treball col·locant un petit tram de taulell.

És a la banda esquerra on es va col·locar el taulell principal, equipat amb una cuina de tres fogons i una pica d’un sol si. A més, aquesta part compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

Reforma de bany

En la reforma de bany es va aplicar un disseny en base a un enrajolat total amb rajoles de color beige, el mateix to que llueixen les rajoles del terra. Gràcies a això, més la llum natural, l’estança llueix àmplia i lluminosa.

Per a l’equipament sanitari es va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter, un bidet i una pràctica dutxa protegida amb una mampara.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix les millors propostes perquè la reforma integral de casa teva es un èxit. T’assessorarem personalment des del primer dia. No ho dubtis i contacta amb nosaltres.