close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Blasco de Garay de Barcelona

Fa escassos dies que vam finalitzar un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona, concretament en un habitatge situat al carrer Blasco de Garay. En línies generals vam voler imprimir el segell de Grupo Inventia a través de la utilització de tonalitats neutres per a les parets i paviment de parquet en tons foscos de fusta.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, això es va realitzar a les estances com el saló i els dormitoris, aconseguint l’ambient acollidor que tota llar necessita.

Reforma de cuina

La cuina és oberta però ocupa un espai propi i independent que compta amb una distribució en forma d’U, amb tres trams de taulell.

A la zona esquerra es situa el primer tram de taulell, que està equipat amb una pica individual i un rentavaixelles encastat a la part inferior. En el taulell de la part central es va instal·lar una placa vitroceràmica i a més ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. A la banda esquerra, encara que també compta amb un petit tram de taulell perfecte per superfície de suport, es van encastar tots els nous electrodomèstics.

Reforma de cambres de bany

L’habitatge disposa d’un bany principal i d’un lavabo que que funciona com a complement a l’estar equipat amb una pica i un vàter. Per la seva banda, la cambra de bany principal compta amb un equipament sanitari molt complet amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una banyera.

Per al disseny, en ambdues estances es va optar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles de to beige i pintar la resta de paret de col blanc. D’aquesta manera es va aconseguir crear dues estances amb major sensació d’amplitud i lluminositat.

Reforma integral a Barcelona ciutat

A Grupo Inventia elaborarem el projecte de la teva reforma integral sense cap tipus de compromís. A més, et lliurarem el teu pressupost detallat de forma gratuïta!