close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Anglí

Recentment en Grup Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Anglí de Barcelona. En línies generals vam aconseguir dotar a l’immoble d’estances àmplies i lluminoses gràcies a la combinació de tonalitats neutres per pintar les parets i un paviment de parquet laminat en tons mitjans de fusta.

Com es pot veure en el següent vídeo, tot això, unit a la llum natural que deixa pas les grans finestres rehabilitades, ofereix uns acabats increïbles.

Reforma de cuina

La cuina ocupa un espai propi, però amb una gran entrada, el que pràcticament la fa oberta al saló. Per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució de cuina en L. A la part del fons es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats i compostos per una nevera de dues portes, un forn i un microones.

A la part de la dreta d’aquesta reforma de cuina s’ubica el taulell. Sobre ella es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més, ofereix una gran capacitat d’emmagatzematge, comptant amb diversos calaixos i armaris tant a la part inferior com superior.

Reforma de quarts de bany

L’habitatge disposa de tres cambres de bany, entre els quals s’inclou el bany suite. Tots ells es van equipar completament i ara ofereixen les millors prestacions i molta funcionalitat en el seu ús. Cada un disposa d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Pel que fa al disseny, aquestes reformes de banys tenen les parets enrajolades amb diferents tipus de rajoles i un paviment d’acord amb això. En aquest aspecte, destaca el sòl de bany de cortesia, on es va rehabilitar el paviment hidràulic original.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la reforma integral de la teva llar llueixi tal com tu vulguis, no passarem per alt cap detall. Per demanar qualsevol informació sense compromís, pots contactar amb nosaltres.