close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Castillejos

Ja hem finalitzat la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Castillejos. En ella hem dut a terme tot tipus de millores, tant en el disseny interior de l’immoble com en el de l’equipament.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta distribuïda en forma d’U. La part de la dreta es va reservar als electrodomèstics i en ella es van encastrar la nevera i el microones. A la part central es va disposar el taulell que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, està equipada amb una pica doble i una cuina de cinc fogons. Just sota d’aquesta s’hi va encastar el forn.

La part de l’esquerra, l’oberta al saló, ofereix més superfície de suport, encara que també pot utilitzar-se com a barra de cuina. Al seu torn, la part baixa de les taulells compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge.

Reforma de bany

Es tracta d’una cambra de bany amplia que es va equipar per complet amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una dutxa. A més, va sobrar espai per col·locar la rentadora.

Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles beige i es va pintar de blanc la resta. Destaca l’enrajolat de la dutxa, amb rajoles grises molt elegants.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs als professionals adequats perquè la teva reforma integral no li falti de res. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.