close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Còrsega

Recentment finalitzem un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar per complet i equipar les estades d’un habitatge ubicat al carrer Còrsega.

Per a això es va utilitzar una combinació entre un disseny actual i rústic, en què destaquen diversos acabats en maó vist en parets i sostre i el paviment hidràulic col·locat en diverses estances. A més, es va aconseguir crear un clima acollidor, ampli i molt lluminós.

Reforma de cuina

A la reforma de cuina es va aconseguir un resultat excel·lent, tant pel disseny obert al saló com per l’equipament. Es ús una distribució a dos fronts, amb una part lineal i una altra amb una illa de cuina.

A la part ancorada a la paret es va col·locar un moble de cuina amb espai per encastar els electrodomèstics i amb un taulell sobre la qual es va instal·lar la placa vitroceràmica. A més, ofereix capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

D’altra banda, l’illa de cuina compta amb l’aigüera, una àmplia superfície de suport i de treball i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Una de les grans avantatges és que aquesta illa de cuina pot utilitzar-se com taula, aconseguint un espai pràctic i còmode per a realitzar les ingestes diàries.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van rehabilitar i equipar completament, aconseguint dues estades que ofereixen les millors prestacions a l’hora de fer ús d’elles.

En aquestes reformes de bany destaca el seu disseny, en el qual es van combinar els colors blanc, en l’enrajolat de la paret, i negre, en el paviment hidràulic que es va instal·lar.

L’equipament de les dues reformes de bany és molt complet i funcional, disposant d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una àmplia dutxa. Sense cap dubte es va realitzar un gran treball.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia cuidem fins al més mínim detall perquè el teu reforma integral llueixi tal com tu vulguis. Contacta amb nosaltres i rep el teu projecte i pressupost de forma gratuïta.