close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en carrer Llançà de Barcelona

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Llançà de Barcelona. En aquesta ocasió va tornar a tractar-se d’una rehabilitació total d’habitatge, en la qual vam aconseguir uns acabats increïbles tant en el disseny com en l’equipament de les estances.

En línies generals, es va apostar per una combinació entre tons neutres, com el blanc i el gris, a les parets i un paviment de parquet en tons foscos de fusta. No obstant això, en estances com la cuina o les cambres de bany es van utilitzar colors més vius, aconseguint uns excel·lents acabats en colors taronja i negre.

Reforma de cuina

La reforma de cuina, oberta al saló, va oferir moltes possibilitats i d’aquí el seu espectacular nova imatge. A la part dreta de l’estançaa es va disposar una cuina lineal que compta amb electrodomèstics encastats, nevera, forn i microones, i un tram de taulell de cuina equipat amb una pica individual. A més, aquesta zona compta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge disposant de diversos armaris i calaixos.

Ja a la part de l’esquerra, es va disposar un taulell en forma d’U, de manera que hi ha dues cuines en una. Aquest espai, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball amb tres trams de taulell, compta amb una placa vitroceràmica. Com a detall, el tram de taulell de cuina obert al saló es converteix en una barra de cuina, aconseguint un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van rehabilitar perquè oferissin les millors prestacions en el seu ús. Com hem esmentat, es va aportar per un disseny molt enèrgic que combina tons foscos amb taronges a través de l’enrajolat de les parets, el mobiliari i el paviment instal·lat.

Quant a l’equipament sanitari, aquestes reformes de bany disposen de lavabo amb calaixera incorporada, inodor i banyera i dutxa respectivament.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim les millors solucions a totes les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.