close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Miracle de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. Aquesta es va dur a terme en un habitatge situat al carrer Miracle, al barri de Sants. En línies generals vam aconseguir aplicar un ambient molt relaxat i que convertia cada estada a espais amplis i molt lluminosos.

Això es va obtenir gràcies a la combinació del suau color beige a les parets i el paviment de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Abans de comentar els detalls més interessant d’aquesta nova reforma integral, compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals del treball.

Reforma de cuina

La cuina no té una porta d’entrada, pel que és oberta. Malgrat això, ocupa un espai propi i independent. Es tracta d’una cuina de superfície rectangular, per la qual cosa es va optar per una distribució lineal.

A l’extrem d ella part dreta d’aquesta reforma de cuina, es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. A continuació neix el taulell, que arriba fins a l’altre extrem.

Sobre el taulell es va instal·lar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més, aquesta ofereix una àmplia superfície de suport i compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com superior.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany, en què per la seva rehabilitació es va utilitzar el mateix disseny i equipament sanitari. En aquest últim aspecte, totes dues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa cantonera protegida amb mampares de portes corredisses.

Per al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques i es va pintar del mateix color la resta de paret. Això es combina amb un paviment hidràulic que aporta molta personalitat a les dues estances.

Reforma integral Barcelona

Amb Grupo Inventia la teva reforma integral finalitzarà de manera molt satisfactòria. Contacteu-nos i informa’t dels nostres serveis.