close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en carrer Dr. Zamenhof

A Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió vam dur a terme la rehabilitació total d’un habitatge ubicat al carrer Dr. Zamenhof, renovant l’aspecte i l’equipament de totes les seves estances.

En línies generals es van utilitzar tons neutres com el beige i el blanc per pintar les parets, amb la qual cosa unit a la llum natural genera més sensació d’amplitud i lluminositat. Pel terra es va instal·lar un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i compta amb una distribució en forma d’U. A l’extrem de la part dreta es va disposar un buit a mida per a col·locar la nevera i continuació neix el primer tram de taulell, sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica . En aquest tram de cuina també destaca la capacitat d’emmagatzematge tant en la part superior com en la inferior, on també s’hi va encastar el forn.

El tram de taulell del fons de l’estança es equip amb una pica d’un sol si, mentre que el de l’esquerra, a la part oberta al saló, es va destinar a superfície de suport i de treball.

Reforma de bany

L’immoble comptava amb una cambra de bany que es va rehabilitar i va equipar per complet, disposant així de tots els elements sanitaris per oferir les millors prestacions. D’aquesta manera, la reforma de bany compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un espai perfecte per emmagatzemar productes d’higiene, una dutxa protegida per mampares de portes corredisses i un vàter.

Pel que fa al disseny interior d’aquesta reforma de bany, es va utilitzar un enrajolat total amb rajoles grans de color beige. La claredat d’aquests contrasta amb el to grisós del paviment, però és aquesta combinació la que aconsegueix generar més sensació d’amplitud visual a la estances.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia ens preocupem perquè et sentis a gust a casa teva, per això t’escoltarem i t’oferirem un projecte de reforma integral a l’alçada de les teves expectatives. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.