close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Castelldefels

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma integral d’habitatge. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a Castelldefels, ja que a Grupo Inventia també realitzem treballs en les rodalies de Barcelona.

Es va tractar d’un treball de rehabilitació total, en la qual en línies generals es van aconseguir estances àmplies i lluminoses. La combinació entre tonalitats neutres a les parets i un paviment de parquet en tons clars de fusta, va encaixar perfectament i ofereix un excel·lent resultat.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina és oberta al saló i en ella es va utilitzar una distribució en forma d’U. A l’extrem de la part dreta es va disposar un buit a mida per encastar la nevera i seguidament neix el taulell. Sobre aquest es va col·locar una pica d’un sol si i tant a la part inferior com superior disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

La part central també disposa d’un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. A sota d’aquesta s’hi va encastar el forn. Ja a la banda esquerra, la oberta al saló, es va col·locar una barra de cuina en què, a més d’oferir superfície de suport i de treball, es poden realitzar les ingestes diàries.

Reforma de bany

La cambra de bany es va equipar amb tot el necessari perquè oferís les millors prestacions. D’aquesta manera, l’estança compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, inodor i, al fons, una dutxa.

El seu disseny també es va cuidar molt. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la resta. Això es combina amb un paviment de gres fosc, cosa que genera més sensació d’amplitud en aquesta funcional cambra de bany.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral sigui tot un èxit. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís.