close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Sant Just Desvern

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam conclure amb èxit una nova reforma integral de casa. En aquesta ocasió ens desplacem fins a la localitat barcelonina de Sant Just Desvern per rehabilitar completament un immoble. En ell millorem tant els aspectes visuals del disseny interior com els de l’equipament en cadascuna de les estances.

Cuina amb illa

La cuina ocupa una estança pròpia i independent i en ella s’integra la mateixa cuina i la zona de menjador. Per aquesta es va utilitzar una distribució de cuina lineal amb una illa de cuina, l’espai que es va habilitar, a més de comptar amb una placa vitroceràmica, com a taula.

A l’extrem dret de la part enganxada a la paret es va disposar un buit a mida per posar la nevera i seguidament neix el tram principal de taulell. Aquest compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior i sobre ella es va col·locar una pica d’un sol si. A continuació es encastró el forn i el microones en la continuació del moble de cuina.

Reforma de cambres de bany

El dormitori principal d’aquest habitatge compta amb un bany propi equipat amb un ampli lavabo, un inodor suspès i una dutxa arran de terra. Per al seu disseny es van combinar tonalitats neutres en l’enrajolat i pintura de les parets amb un paviment de ceràmica que imita el parquet. El més particular d’aquesta reforma de bany suite són les parets que el separen de l’estança, ja que aquestes són de vidre, una cosa que amplia l’espai visual del dormitori i permet que la llum natural flueixi amb total llibertat.

Per la seva banda, una porta corredissa ens dóna accés al bany de cortesia, una estança completament equipada i que ofereix molta funcionalitat en el seu ús. En aquest es van instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Reforma integral Grupo Inventia

Perquè la teva reforma integral de casa tingui els acabats que tu vols, res millor que contactar amb Grupo Inventia. T’assessorarem des del principi i elaborarem un projecte a la mida de les teves necessitats.