close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de vivenda a Esplugues de Llobregat

Recentment vam finalitzar una nova reforma integral de vivienda. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat d’Esplugues de Llobregat per rehabilitar per complet un immoble triplex en el qual es van aconseguir uns acabats excel·lents.

Com es pot apreciar en el vídeo que compartim a continuació, vam aconseguir aplicar un disseny interior i un equipament molt complet en aquesta nova reforma integral de vivenda, obtenint espais amplis, lluminosos i que ofereixen les millors prestacions.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica a l’entrada de l’habitatge i es va utilitzar una distribució a dos fronts utilitzant una illa de cuina. A la part enganxada a la paret es va disposar un moble de cuina amb emmagatzematge tant en la part inferior com superior d’una llarg i equipat taulell. Sobre aquesta es van instal·lar una pica d’un sol si i una placa vitroceràmica.

A més, aquesta zona de la reforma de cuina compta amb un rentaplats, un forn, un microones i una nevera camuflada per les mateixes portes de l’armari. Tots aquests electrodomèstics es van encastar, aconseguint així aprofitar al màxim l’espai disponible.

Just al davant es va col·locar l’illa de cuina, que ofereix superfície de suport i de treball amb un taulell i una pràctica taula en la qual es poden realitzar les ingestes diàries amb gran comoditat.

Reforma de banys

En aquest cas el immoble comptava amb tres cambres de bany, el principal més dos complementaries. Totes elles compten amb un excel·lent i funcional equipament sanitari que ofereix les millors prestacions en el seu ús.

Cada reforma de banys compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, inodor suspès i una zona d’aigües. Mentre que en els banys complementaris aquest últim element és una dutxa, a la reforma de bany principal, que també disposa de bidet, es tracta d’una banyera.

Reforma integral d’habitatge

Amb Grupo Inventia aconseguiràs la imatge i equipament desitjat per la teva reforma integral de vivenda. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís dels avantatges de treballar amb una empresa líder en el sector.