close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de vivienda a Sant Just Desvern

La passada setmana vam concloure un nou treball de reforma integral de vivenda. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat de Sant Just Desvern per rehabilitar completament una casa dúplex en la que vam tant el seu disseny interior com l’equipament de diverses de les seves estances.

Un dels punts a tenir en compte va ser el aprofitar les entrades de llum natural, ja que combinades amb les tonalitats neutres que es van utilitzar per pintar les parets s’estenien per tota la casa sensació d’amplitud i major lluminositat. Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral de vivienda poden apreciar-se en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina ocupa un espai independent i delimitat, encara que una de les seves parets està oberta al saló, aconseguint així una pràctica barra de cuina. Per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en L i es va aprofitar al màxim l’espai disponible.

A la part de l’esquerra neix el primer tram de taulell, que és més reduït però perfecte per ubicar una pica doble. Aquest taulell torça a la dreta i dóna pas al tram principal que, a més d’oferir una bona superfície de suport i de treball, es va equipar amb una placa vitroceràmica. Ja a l’extrem dret es van encastar els altres electrodomèstics.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i aquests es van rehabilitar i equipar completament, oferint així les millors prestacions. Sota un disseny renovat basant en tons neutres i amb les parets enrajolades a mitja alçada, les dues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una zona d’aigües, diferenciant-se que un explica amb una dutxa i l’altre amb una banyera.

dormitori suite

Una de les estances importants d’aquesta reforma integral d’habitatge és el dormitori suite. Aquest va ser renovat completament realitzant treballs de pintura i la instal·lació d’un paviment de parquet. A més, l’estança compta amb una cambra de bany equipat amb un lavabo, un vàter, un bidet i una dutxa.

Reforma integral d’habitatge

Totes les teves necessitats per la teva reforma integral de vivienda rebran la millor solució per part de Grupo Inventia. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.