close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Gavà

Recentment a Grupo Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge ubicat a la localitat de Gavà. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va millorar tant el disseny de l’immoble com a l’equipament de diverses estances. Per a això, es van realitzar, entre d’altres, treballs d’instal·lació de paviment i treballs de pintura.

Totes les millores introduïdes es poden veure al següent vídeo, en el qual pot apreciar-se com s’han aconseguit espais amplis i frescos gràcies a la combinació entre tonalitats neutres i llum natural.

Reforma de cuina

La cuina ocupa un espai independent però la seva entrada és oberta, per la qual cosa l’amplitud visual de la zona no es veu minvada. Es va utilitzar una distribució a dos fronts, encara que compta amb un taulell en forma de L amb la qual s’aconsegueix una pràctica barra de cuina.

A la part dreta es va col·locar un taulell amb una pica d’un sol si, mentre que al taulell de l’esquerra es va instal·lar la placa de cocció. En tots dos casos disposen d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior d’aquestes taulells. Ja en el fons, es van encastar els electrodomèstics, compostos per un forn, un microones i una nevera.

Reforma de banys

L’habitatge rehabilitada comptava amb dues cambres de bany que van ser renovats completament, utilitzant o disseny i un equipament sanitari molt més actual.

El bany suite compta amb un disseny amb les parets enrajolades a mitja alçada amb rajoles marrons i beige, el que genera una estança acollidora. Al seu torn, disposa d’un ampli lavabo amb calaixera incorporada, un vàter suspès i una còmoda banyera.

Per la seva banda, el lavabo també disposa d’un equipament sanitari que ofereix les millors prestacions, compost per un lavabo, un vàter i una dutxa. Pel que fa al disseny, les parets es van enrajolar amb rajoles color marfil i es va pintar de blanc la resta.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’assessorem des del principi perquè la teva reforma integral no li falti cap detall. Contacta amb nosaltres i comença a gaudir de la teva nova llar.