close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari al carrer Lepanto

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem finalitzat reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Lepanto de Barcelona. En aquest habitatge vam realitzar una rehabilitació total de totes les estances, millorant el seu disseny i el seu mobiliari.

Perquè puguis apreciar tots els detalls realitzats en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo.

Mobiliari de saló i dormitori

A més de realitzar rehabilitacions d’habitatge, a Grupo Inventia oferim la possibilitat de moblar totes les estances.

En aquesta ocasió vam moblar el saló, en què vam disposar un sofà i un moble per a la televisió. A més, just a l’entrada, a la zona destinada per al menjador, es va col·locar una taula amb capacitat per a diversos comensals.

Al seu torn, els dormitoris també es van moblar completament. Al dormitori principal d’col·locar un llit de matrimoni i dos tauletes de nit. Per la seva banda, en el segon dormitori es va col·locar la respectiva llit i es va disposar una zona d’estudi.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió la cuina es trobava en una estança independent i es va utilitzar una forma de L per a la distribució dels seus elements. A la part dreta es va col·locar un taulell àmplia i allargada que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com a la superior. Sobre aquesta, es van instal·lar una cuina de quatre fogons i una pica individual.

La part central d’aquesta reforma de cuina va ser l’escollida per a col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats. Aquest nou equipament està format per un forn, un microones i una nevera.

Reforma de bany

La reforma de bany va donar lloc a una estada molt acollidora i àmplia que compta amb els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions. Entre ells es troben un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter suspès, que atorga un cert toc de disseny, i una àmplia dutxa protegida amb una mampara de portes corredisses que protegeix a l’estada d’esquitxades d’aigua.

Grupo Inventia reforma integral

En línies generals es va aconseguir una reforma integral perfecta en què predominen les tonalitats neutres i en la que vam aconseguir generen un ambient idoni per viure. Si vols renovar la teva llar tan sols has de contactar amb nosaltres.