close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma integral i mobiliari en carrer Miracle

Després de finalitzar la reforma integral d’un habitatge situat al carrer Miracle de Barcelona, a Grupo Inventia també ens vam encarregar de moblar completament totes les seves estances. Si el resultat ja era satisfactori, un cop col·locats els mobles aquest pis llueix espectacular.

Abans de comentar els detalls més interessants d’aquest projecte de reforma integral i mobiliari fet a Barcelona, compartim un vídeo en què s’aprecien els acabats generals del treball.

Mobles saló i menjador

Per als espais de la sala i del menjador es va aprofitar a la perfecció tot l’espai disponible. La zona del saló compta amb un sofà de diverses places en el qual els propietaris podran relaxar-se mentre miren la televisió, que es va ancorar a la paret de davant.

Per la seva banda, l’espai del menjador es va moblar amb taula amb capacitat per a diversos comensals. La proximitat a la cuina la fa molt pràctica, ja que el transport dels menjars d’una estança a l’altra serà molt fluid.

Dormitoris moblats

Tots els dormitoris amb què comptava l’habitatge es van moblar completament. Aquests compten amb la seva respectiva llit, un armari a mida que ofereix una gran capacitat d’emmagatzematge i un espai de treball o tocador compost per una taula i una cadira.

Un cop reformats i moblats, els dormitoris d’aquest habitatge ofereixen les millors prestacions per a un còmode descans.

Cuina i bany

Tant la cuina i com la cambra de bany ja estaven molt completes després de la reforma integral, però, ara s’han col·locat diferents estris necessaris en les dues estances. Com a detall, des de la cuina s’accedeix a la terrassa, que també s’ha moblat amb una taula i unes cadires de fusta. Un espai únic per a les nits d’estiu.

Reforma integral i mobiliari

Grupo Inventia t’ofereix els millors serveis perquè la teva reforma integral i mobiliari siguin un èxit total. Contacta amb nosaltres i informa’t dels nostres serveis.