close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Joan Torras

Recentment hem finalitzat un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar per complet un habitatge ubicat al carrer Joan Torras, en el qual vam aconseguir uns excel·lents acabats i nodrir al propietari d’un disseny i equipament que van complir les seves expectatives.

En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores dutes a terme en aquest treball de reforma integral, entre les que destaquen la utilització de tonalitats neutres per aconseguir espais visualment amplis i lluminosos i l’equipament complet d’estades com la cuina o el bany.

Reforma de cuina

En aquest habitatge la cuina ocupa una estança independent i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució lineal, encara que en la part de l’esquerra es va reservar un buit a mesura en què es va encastar la nevera.

El tram de taulell principal ocupa la part dreta d’aquesta reforma de cuina i d’entrada destaca l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge, ja que compta amb armaris i calaixos tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. Aquesta està equipada amb una pica doble i una placa vitroceràmica, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball.

D’altra banda, aquesta reforma de cuina compta amb un forn que es encastró a la part inferior del taulell de cuina, just sota la placa de cocció.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va optar per un disseny interior en base a un enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar la resta de paret amb un to més suau. Així, la sensació d’amplitud i calidesa a l’estança es va incrementar.

Quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany compta amb un vàter, un lavabo amb calaixera incorporada, perfecta per emmagatzemar tot tipus de productes, i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Si necessites renovar l’aspecte de la teva llar no ho dubtis i contacta amb els millors. A Grupo Inventia trobaràs als professionals adequats perquè la reforma integral de casa teva sigui perfecta.