close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Diagonal

Fa escassament uns dies que en Grupo Inventia vam concloure la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat a l’Avinguda Diagonal de Barcelona. En aquest treball vam aconseguir dotar aquest immoble d’estances àmplies i molt lluminoses, utilitzant tonalitats neutres per pintar les parets i instal·lant un paviment de parquet laminat en la majoria de les estances, com ara el saló, els dormitoris i altres espais comuns.

Cuina lineal

La cuina d’aquest habitatge s’ubica en una estada independent i per a la seva nova imatge es va utilitzar una distribució de cuina lineal. A l’extrem de l’esquerra se situen els electrodoméstics, tots ells encastats i compostos per una nevera, un forn i un microones. Tot seguit neix una allargat taulell sobre la qual es van instal·lar una cuina de tres fogons i una pica de doble si.

Aquesta taulell ofereix una àmplia superfície de suport i capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com superior. Un altre detall d’aquesta reforma de cuina és que a la paret que queda lliure es va col·locar un vidre que permet l’entrada de llum natural a l’estança.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i en tots dos casos es va utilitzar un disseny molt similar. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color blanc i es va pintar de blau la resta, obtenint dues estades amb un ambient molt agradable.

El bany de cortesia disposa de lavabo, inodor i banyera, mentre que la reforma de bany principal es va equipar amb un lavabo amb moble incorporat, una parella de vàter i bidet i una àmplia dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Que la reforma integral del teu habitatge gaudi dels millors acabats és un compromís acceptat pels professionals de Grupo Inventia, per als quals la teva satisfacció és el més important. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.