close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Masnou

Recentment a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge a la localitat costanera del Masnou. Es tractava d’un pis molt lluminós en què es va millorar tant el disseny com l’equipament de totes les estances.

En línies generals, per aquesta reforma integral es van utilitzar tonalitats neutres per pintar les parets i es van combinar amb un nou paviment de parquet en tons mitjans de fusta. Això, unit a la llum natural, genera estances àmplies i molt lluminoses.

Les millores introduïdes gràcies a aquesta nova reforma integral poden apreciar-se amb més detall en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i per a la seva rehabilitació es va utilitzar una distribució en forma d’U. En la part esquerra es va disposar un primer tram de taulell que, a més d’oferir una major superfície de suport i de treball, pot utilitzar-se com barra de cuina . Per la seva banda, en el costat dret es va instal·lar un moble de cuina amb forats a mida per a col·locar electrodomèstics com el forn, el microones o la nevera.

A la part central d’aquesta reforma de cuina es va col·locar un àmpli taulell sobre la qual es va disposar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més del nou equipament, l’estança compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge en tota la part inferior del taulell de cuina i en alguns trams de la superior.

Reforma de bany

La cambra de bany amb què comptava l’habitatge es va equipar completament i ara ofereix les millors prestacions. D’aquesta manera, la reforma de bany compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una àmplia dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia elaborarem un projecte de reforma integral personalitzat i t’ho lliurem al costat del teu pressupost de forma gratuïta i sense compromís.