close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari al carrer Urgell

Recentment vam donar per finalitzada una reforma integral al carrer Urgell de Barcelona i ara podem mostrar com queden les millores en el disseny interior i equipament un cop moblat el pis.

En el següent vídeo es pot apreciar el bon gust a l’hora d’escollir el mobiliari i com aquest encaixa perfectament amb la nova imatge que es va aconseguir amb aquesta reforma integral.

Saló i dormitoris

La zona del saló es va moblar amb tot el necessari per aconseguir un espai ideal per relaxar-se. Com a element principal es va col·locar un sofà de color gris de diverses places al que acompanya una butaca de color groc. Aquesta combinació de colors neutres i vius encaixa perfectament. A més es va disposar una tauleta de centre i un moble fantàstic per donar suport al televisor.

Per la seva banda, tots els dormitoris compten amb el seu respectiu llit al qual acompanyen un armari de gran capacitat i una tauleta de nit. Al seu torn es va col·locar un escriptori a manera de zona de treball o com a superfície de suport extra.

Cuina moblada

Després de la reforma integral de l’habitatge la cuina ja va quedar pràcticament llesta, però després de la posada a punt completa se li van afegir diversos detalls. D’entrada es va col·locar una taula al costat de la illa de cuina, creant així un acollidor espai per al menjador.

A l’esmentada illa de cuina també es van col·locar uns tamborets, ja que aquesta es pot utilitzar com a barra de cuina, generant un espai ideal per a les ingestes més disteses.

Reforma integral i mobiliari a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els professionals indicats per la teva reforma integral. Ells t’assessoraran des del primer dia i t’orientaran en l’elecció de materials. A més, t’oferim la possibilitat de sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.