close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari a Travessera de les Corts

Recentment vam finalitzar la reforma integral i de mobiliari a la Travessera de les Corts de Barcelona. A més de millorar el disseny interior de l’habitatge, aplicant els tons indicats per aconseguir estances àmplies i lluminoses, també ens vam encarregar de moblar totes les estances de l’habitatge.

En el següent vídeo podeu veure el resultat final d’aquesta nova reforma integral i de mobiliari que hem finalitzat a la ciutat de Barcelona.

Saló i dormitoris

Al saló l’envolta un suau to de gris i un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. A això li acompanya una gran entrada de llum natural, de manera que s’aconsegueix una estada ben àmplia i lluminosa. Aquest es va moblar amb un sofà de diverses places i una tauleta de centre, a més d’ancorar una televisió a la paret. En la seva entrada també es va col·locar una taula per a diversos comensals creant l’espai del menjador.

Els dormitoris segueixen un disseny similar a l’anterior i compten amb tots els mobles necessaris per assegurar el millor descans. D’aquesta manera es van moblar amb un llit acompanyada d’una tauleta de nit, un armari i un escriptori com a zona treball i estudi.

Cuina i banys

Després d’una reforma integral aquestes estances queden pràcticament llestes, però amb un bon mobiliari ja oferiran les millors prestacions des del primer dia. En el cas de la cuina, aquesta es va moblar amb uns tamborets a la barra de cuina, creant un espai perfecte per realitzar les petites ingestes diàries. A més es va completar amb els electrodomèstics necessaris per a una correcta funcionalitat.

En el cas de les cambres de bany és similar, mentre que després de la seva rehabilitació ja comptaven amb un aspecte envejable, ara s’han completat amb elements de bany i tèxtils, preparats per ser usats.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia disposaràs d’un equip entregat a la teva reforma integral i aconseguiran els millors resultats en la nova imatge de la teva llar. Contacta amb nosaltres i informa’t sense cap compromís.