close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Passatge de l’Ordi

Recentment a l’empresa de reforma integrals Grupo Inventia hem conclòs una reforma integral al Passatge de l’Ordi de Barcelona. Hem fet una rehabilitació total en què hem millorat tant el disseny interior de tot l’immoble com a l’equipament a estances com la cuina i les cambres de bany.

Tots els detalls de la feina feta en aquesta nova reforma integral poden apreciar-se en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló menjador i s’ha utilitzat una distribució a dos fronts. El la zona oberta s’ha col·locat un tram de taulell de cuina equipat amb una placa vitroceràmica que, a més d’oferir major superfície de suport, pot utilitzar-se com barra de cuina.

A la part de la paret s’ha ubicat un segon tram de taulell de cuina sobre el qual s’ha disposat una pica d’un sol si. A l’extrem dret s’ha col·locat un moble de cuina amb forats a mida per encastar la nevera, el forn i el microones.

Reforma de banys

El bany principal compta amb un equipament sanitari molt complet compost per un lavabo doble amb calaixera incorporada, un vàter i una àmplia dutxa protegida amb una mampara. Per al disseny de l’estança les parets s’han enrajolat fins a mitja alçada amb rajoles de color blanc i s’ha pintat la resta del mateix color. Això contrasta amb el to més fosc del paviment i genera més sensació d’amplitud i lluminositat.

El bany de cortesia també s’han dut a terme tasques de rehabilitació. En aquest cas l’estança s’ha equipat amb un lavabo amb moble incorporat i un vàter. Per la seva banda, les parets s’han enrajolat fins a mitja alçada amb rajoles tipus metro i s’ha pintat la resta amb un suau to beige.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats. Pots sol·licitar informació sense cap compromís en contactar amb nosaltres.