close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Princep d’Asturies

Nova reforma integral finalitzada a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins al carrer Princep d’Asturies per rehabilitar completament un habitatge en la qual vam millorar tant la seva imatge com el seu equipament.

En línies generals, com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aconseguir generar espais amplis i lluminosos gràcies a l’aprofitar les grans entrades de llum natural i combinar-les amb tonalitats neutres a les parets.

Reforma de cuina

La reforma de cuina ocupa una estança pròpia i per a la disposició del seu nou mobiliari es va utilitzar una distribució en forma de L. A la part dreta es va col·locar un allargat taulell equipat amb una placa vitroceràmica i amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

El taulell torça a l’esquerra per donar pas a un segon tram, més reduït, però perfecte per col·locar una pica d’un sol si. A la part esquerra es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar els altres electrodomèstics, entre ells un forn.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany que es van rehabilitar utilitzant un disseny interior molt similar. Les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles en tons neutres, creant estances molt lluminoses i acollidores.

Quant a l’equipament sanitari, aquestes reformes de bany disposen de lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.