close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença de Barcelona

Fa escassos dies que en Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’habitatge es trobava al carrer Provença. Es va tractar d’una rehabilitació total, de manera que tant el disseny interior com l’equipament de totes les estances es va renovar completament.

Abans de comentar els detalls més interessants d’aquesta nova reforma integral, compartim un vídeo perquè pugueu apreciar els acabats generals del treball realitzat.

Reforma de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta en la qual es va utilitzar una distribució en forma d’U. A la part de l’esquerra es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per a col·locar els electrodomèstics, concretament la nevera, el forn, el microones i un rentavaixelles. Tot seguit neix un petit tram de taulell, el lloc perfecte per col·locar l’aigüera.

A la part central es situa la placa vitroceràmica. Aquesta zona ofereix una àmplia superfície de suport i de treball, a més, compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

A la part de la dreta d’aquesta reforma de cuina, l’oberta al saló, es va col·locar un nou tram de taulell. Aquest té la finalitat d’oferir una major superfície de suport i al seu torn es converteix en l’espai perfecte per col·locar petits electrodomèstics.

Reforma de bany

La cambra de bany ofereix una imatge molt neutra i fresca. Les seves parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles blancs, mentre que la resta es va pintar de gris. El disseny interior el completa un paviment hidràulic que encaixa perfectament amb els altres elements d’aquesta reforma de bany.

Un gran avantatge és el nou moble de bany, ampli i amb una gran capacitat d’emmagatzematge. Per la seva banda, el lavabo es situa sobre el taulell i és de disseny quadrat. A aquest equipament sanitari el completen un vàter i una dutxa protegida amb mampares transparents, un detall molt important perquè l’estança no perdi amplitud visual.

Reforma integral a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia t’ajudaran a aconseguir tot allò que necessitis a la teva reforma integral. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.