close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Roger de Flor

Aquesta mateixa setmana en Grup Inventia hem conclòs una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar per complet un immoble situat al carrer Roger de Flor.

En línies generals hem buscat dotar l’habitatge d’estances àmplies i lluminoses, aprofitant les entrades de llum natural. Aquest agradable ambient es va potenciar en combinar tonalitats neutres a l’hora de pintar les parets amb un paviment de parquet laminat que ofereix molta calidesa.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta però amb un espai ben delimitat. Aquesta reforma de cuina es va distribuir a dos fronts i es va aprofitar la paret del costat esquerre per posar un moble en el qual es van encastar els nous electrodomèstics. Aquests estan formats per un forn, un microones i una nevera que queda camuflada per les mateixes portes de l’armari.

A la part enganxada a la paret es va col·locar el primer tram de taulell que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, es va equipar amb una pica d’un sol si. A la part oberta es va disposar un segon tram de taulell. Aquest està equipat amb una placa vitroceràmica i també pot utilitzar-se com a barra de cuina.

Reforma de banys

El bany principal compta amb un agradable disseny interior. Les parets es van enrajolar completament amb rajoles de color beige i es va instal·lar un equipament sanitari molt complet. Així, aquesta reforma de bany compta amb una pica doble, un vàter i una còmoda banyera.

Per la seva banda, el bany del dormitori suite es va equipar perquè oferís les millors prestacions als propietaris. Disposa d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i, al fons de l’estança, una dutxa. Les parets es van enrajolar de manera total amb rajoles neutres i per al sòl es va apostar per un paviment hidràulic.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia escoltem les teves necessitats i t’oferim les millors solucions. Contacta amb nosaltres i informa’t dels nostres serveis de reforma integral sense cap compromís.