close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Cugat del Vallès

Recentment vam finalitzar un nou treball de reforma integral. En aquest cas ens vam desplaçar fins al carrer Martorell de la localitat barcelonina de Sant Cugat del Vallès. Es va tractar d’una rehabilitació total en la que vam millorar tant el disseny interior, combinant tons neutres i foscos, com l’equipament d’estances com la cuina o el bany.

En aquest vídeo es poden apreciar els detalls dels acabats d’aquesta nova reforma integral.

Cuina en U

Es tracta d’una cuina oberta en la qual es va utilitzar una distribució en forma d’U. A la part de la dreta es va col·locar la nevera i seguidament neix el taulell. Aquest primer espai és reduït, però es va aprofitar per col·locar un si de la pica doble amb què compta aquesta reforma de cuina. El taulell torça a l’esquerra i dóna pas al tram central, equipat amb una placa vitroceràmica, un forn i un microones. Aquests últims es van encastar a la part inferior i superior respectivament.

Ja a la part de l’esquerra, la oberta, es va disposar un tercer tram de taulell de cuina que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, pot utilitzar-se com barra de cuina.

Pel que fa al disseny de cuina, es combina el color beige amb l’acabat en fusta fosca del moble de cuina.

Reforma de bany

Les parets de la cambra de bany es van enrajolar per complet amb rajoles de color grisenc, generant un ambient molt agradable i còmode. Aquest combina amb els acabats en fusta del moble del lavabo. En quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany compta amb l’esmentat lavabo, un vàter i, en el fons de l’estança, una dutxa protegida per una mampara transparent.

Reforma integral Grupo Inventia

Els nostres professionals t’assessoraran personalment perquè la teva reforma integral sigui un èxit i compti amb tot allò que necessites. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.