close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Sant Joan Despí

Fa escassament uns dies que vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Jacint Verdaguer, a la localitat barcelonina de Sant Joan Despí. En aquest cas es van aconseguir estances totalment rehabilitades amb major sensació d’amplitud i lluminositat. A aquest últim punt l’afavoreix que pràcticament totes les estances compten amb una bona entrada de llum natural.

Saló i dormitoris

Com hem esmentat, en totes les estances es va aconseguir un ambient agradable i perfecte tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. En el cas del saló les parets es van pintar de color beige i es va instal·lar un paviment de gres que afavoreix la lluminositat.

Per la seva banda, en els dormitoris també es va utilitzar un to beige per pintar les parets, però en el seu cas es va instal·lar un paviment de parquet en tons de fusta natural. Amb aquesta combinació es va aconseguir un ambient molt càlid i perfecte per al descans. A més, cada dormitori compta amb armaris encastats i en un dels casos es va col·locar un escriptori que recorre tota la paret.

Dormitori amb bany

El dormitori suite segueix el disseny interior general de tot l’habitatge, de manera que el clima càlid i acollidor s’estén per totes les estances. El principal detall d’aquesta recambra és que compta amb bany propi.

La reforma de bany va concloure amb una estada completament equipada amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb una mampara de portes corredisses. Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada i es va pintar la resta del mateix to beige del general de l’habitatge.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia comptem amb un equip de professionals capaços d’aconseguir que la teva reforma integral llueixi tal com tu vols. Pots contactar amb nosaltres perquè et informem de tots els serveis que oferim.