close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Just Desvern

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a Sant Just Desvern per rehabilitar completament aquest habitatge. Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam imprimir un disseny modern a l’immoble i vam equipar les seves estances.

Reforma de cuina

Aquesta cuina s’ubica en una estança independent i està distribuïda a dos fronts. A la part dreta es va col·locar el taulell principal, que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica i un aigüera.

Al costat esquerre es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics. Tot seguit es va ancorar una barra de cuina a la paret. Al fons de l’estança es va disposar un nou moble de cuina amb taulell i capacitat d’emmagatzematge.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van rehabilitar i equipar completament. Les dues estances compten amb un lavabo amb calaixera, un vàter i una dutxa.

Per al disseny interior es va optar per parets enrajolades a mitja alçada amb rajoles de color blanc. La diferència és que en un la resta de paret es va pintar de blau i en l’altre de groc. En tots dos casos es van aconseguir estades molt lluminoses i agradables.

Reforma integral a Barcelona

Si necessites renovar la imatge i l’equipament de la llar, a Grupo Inventia trobaràs als professionals indicats perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.