close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Travessera de les Corts de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem conclòs una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió hem rehabilitat completament un immoble situat a la Travessera de les Corts, aconseguint millorar tant el disseny interior de l’habitatge com l’equipament de totes les seves estances.

En línies generals es van aplicar tonalitats neutres a l’hora de pintar les parets. Amb això es pretenia aconseguir més sensació d’amplitud i lluminositat a totes les zones de la casa. A la majoria de la superfície es va instal·lar parquet laminat, mentre que en estances com la cuina i el bany es va optar per un sòl hidràulic.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló, tot i que ocupa el seu propi espai i aquesta està ben definida visualment. Per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució a dos fronts, amb el que es va aconseguir aprofitar el màxim espai possible.

A l’extrem de la part esquerra, la enganxada a la paret, es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar el forn i el microones. Seguidament neix un tram de taulell de cuina sobre el qual es va instal·lar una pica d’un sol si. A més, aquest espai disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge a la part inferior i superior. Ja en l’altre extrem es va fer un forat a mida per posar la nevera.

Al costat dret, el obert al saló, es va col·locar una àmpli i allargat taulell de cuina. Aquesta està equipada amb una placa vitroceràmica i ofereix molta superfície de suport i de treball. A més, el seu extrem pot utilitzar-se com a barra de cuina.

Reforma de bany

Després de la reforma de bany, l’estança llueix perfecta i molt lluminosa. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles blanques i es va pintar del mateix color la resta. Altres detalls d’aquest treball són el paviment hidràulic en blanc i negre i el moble del bany, que presenta acabats en fusta.

Per a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany compta amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter suspès i, en el fons de l’estança, una dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els professionals adequats perquè la reform integral de la teva llar sigui un èxit. Contacteu-nos i us informarem sense cap compromís.