close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme a Barcelona: Av. Rio de Janeiro

Ens hem encarregat de renovar completament la imatge interior d’un habitatge ubicat a l’Avinguda Rio de Janeiro de Barcelona. A la nostra empresa de reformes comptem amb un departament especialitzat en tasques d´interiorisme. D’aquesta manera podem oferir serveis personalitzats en treballs de pintura, canvis de terra i renovació d’instal·lacions.

En aquest projecte de disseny interior hem treballat per potenciar al màxim la sensació de llar a aquest habitatge de Barcelona. Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals, podem adaptar-nos a tot tipus d’estils i necessitats. El nostre catàleg de materials i acabats és ampli i variat.

Al vídeo següent compartim els acabats d’aquest projecte d’interiorisme a Barcelona. També comentarem els punts més interessants de les millores que s’han fet. Si vols saber més sobre els nostres treballs segueix-nos a xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb contingut propi i real.

Lluminositat i amplitud

Donades les necessitats dels propietaris d’aquest pis s’ha treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani. Es tracta d aplicar una imatge actual i que encaixa amb diversos estils decoratius. Gràcies als tons neutres es generen espais molt acollidors i amb característiques imprescindibles per a una llar. Tot el procés ha tingut l’assessorament de les nostres expertes interioristes a Barcelona.

Les parets del saló i dels dormitoris s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera hem aconseguit crear espais amb més lluminositat i amplitud visual. Els sòcols també són de color blanc i s’hi han instal·lat llums d’ull de bou. Amb aquest tipus de llum hem aconseguit un disseny interior lineal i homogeni.

També ens hem encarregat de renovar tota la instal·lació elèctrica. Ara tots els endolls i interruptors funcionen perfectament. També hem instal·lat noves sortides per a necessitats actuals com Internet o la fibra òptica. D’aquesta manera, el pis està preparat per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Noves portes i paviment

Altres millores que hem dut a terme en aquest projecte d’interiorisme a Barcelona ha estat el canvi de portes i paviment de tot l’habitatge. Per a les portes hem substituït les que tenia el pis per unes de més modernes i d’acord amb la nova imatge. Ara les portes són de color blanc amb fines línies horitzontals i les completa una maneta platejada.

Per al nou paviment s’ha escollit un terra de parquet amb tons de fusta natural. A nivell pràctic és un duel resistent i durador apte per a qualsevol espai de la casa. Pel que fa a l’aspecte visual el terra parquet genera més sensació de calidesa. D’aquesta manera és perfecte per completar espais com el saló o els dormitoris. Són espais pensats per al descans i el benestar.

A més del terra dels espais comuns també hem canviat el paviment de la cuina i la cambra de bany. Ara tots dos espais llueixen un terra de pedra que garanteix una superfície idònia per a zones d’ús diari. En aquest sentit disposem d´una gran varietat de materials i acabats per a reformes de cuina i reformes de bany.

Interiorisme a Barcelona

Ens encarreguem d’aplicar el disseny interior que més t’agradi a casa teva. Ens adaptem a les vostres necessitats i us assessorem en tots els processos del projecte d’interiorisme. Visitarem junts diversos showrooms perquè puguis escollir la pintura, el terra, les portes i tots els elements que s’adaptin al teu estil. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte d’interiorisme sense compromís.