close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte d’interiorisme i reforma a Esplugues de Llobregat

El departament d’interiorisme de Grupo Inventia ha tornat a lluir-se. En aquesta ocasió ens hem encarregat de millorar el disseny interior d’un habitatge situat a Esplugues de Llobregat. A més de treballar a Barcelona ciutat, també actuem en localitats de les rodalies. La renovació de l’ interiorisme també ha comportat alguns treballs de reforma. Pintura, canvi de portes, col·locació de terra, etc.

Totes les millores realitzades en aquest projecte d’ interiorisme a Esplugues de Llobregat es poden veure al següent vídeo. Si vols conèixer més treballs dels que hem realitzat et convidem a seguir el nostre canal de Youtube i les nostres xarxes socials. Allà vam mostrar tots els projectes d’ interiorisme i reforma que finalitzem.

Nova imatge

Com hem esmentat l’objectiu d’aquest projecte d’ interiorisme i reforma ha estat el de renovar per complet la imatge de totes les estances de l’habitatge. Els propietaris volien modernitzar tots els espais i per a això han comptat amb l’assessorament de les nostres interioristes. Des de l’inici hem brindat un assessorament personalitzat, aportant idees i comentant tots els materials i acabats de què disposem.

Per a aquest nou treball d’ interiorisme s’ha optat per un estil decoratiu contemporani. En ell els tons neutres són protagonistes. Es tracta d’una de les opcions més utilitzades, ja que a més d’obtenir espais molt acollidors ofereix moltes opcions a l’hora de decorar-lo. La majoria de les parets s’han pintat amb un to suau de gris.

Per a les portes, finestres i sòcols s’ha escollit el color blanc. D’aquesta manera queden definits d’una manera molt viva i encaixen perfectament en l’ interiorisme global de l’habitatge. Un altre dels canvis destacats ha estat el del paviment. Ara els espais renovats compten amb un excel·lent terra de parquet en tons mitjans de fusta. En línies generals la nova imatge d’aquest habitatge és molt acollidora.

Dormitoris moblats

Diverses de les estances a renovar en aquest projecte d’interiorisme són dormitoris. La imatge que s’ha imprès en ells és la mateixa que a la resta d’espais. D’aquesta manera s’han aconseguit dormitoris amb un ambient perfecte tant per al descans per a fer tasques d’oci o laborals.

Tots ells s’han moblat i estan a punt per oferir les millors prestacions. S’han utilitzat mobles de fusta d’un to molt semblant al del paviment de parquet. D’aquesta manera la imatge és molt més homogènia. Cada dormitori té un llit i un armari, aconseguint d’entrada una capacitat d’emmagatzematge perfecta.

Interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb un equip d’interiorisme a Barcelona professional i amb molta experiència. Si creus que la imatge de la teva llar necessita una actualització pots sol·licitar el teu pressupost sense cost ni compromís. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i un dels nostres experts et atendrà personalment.