close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Que l’espai no sigui un problema per a la teva cuina

3 desembre, 2011 · Blog

Si hi ha un espai que podria ser considerat com el nucli d’una casa aquest és la cuina. En ella es realitzen algunes de les activitats més essencials del dia a dia, des de prendre el primer cafè del matí fins a fer l’últim glop d’aigua o suc abans d’anar a dormir, passant per que allí vam realitzar la preparació de tots els àpats del dia.

El que a tots ens agradaria és comptar amb una gran cuina, plena d’armaris on guardar els nostres aliments i estris, amb electrodomèstics de disseny i amb una decoració fantástica. Però, no sempre podrem disposar d’una cuina àmplia per tots els costats i haurem d’adaptar l’espai del que disposem. Tot i així, això no és un impediment perquè la nostra cuina, més aviat petita, pugui estar completament equipada i tenir un disseny a l’última, sense faltar-cap detall.

En el cas de les cuines petites, cal tenir molt en compte la distribució, ja que d’ella dependrà que aprofitem al màxim l’espai disponible. En aquests casos, les distribucions ideals són en forma d’U o amb illa, ja que en ambdues podem tenir tot el necessari al nostre abast i molt ben organitzat, a més de poder aplicar-hi qualsevol tipus de disseny i decoració.

En el cas de les cuines amb distribució en U són aptes per a qualsevol estil que vulguem donar-li a la nostra cuina. Clàssic, vintage, modern, tot està permès. Un dels punts forts d’aquest tipus de cuines és que es pot disposar l’espai de forma molt organitzada, podent tenir els electrodomèstics en una banda, armaris i calaixos a l’altra i una zona central amb una àmplia taulell en què es pot col·locar en aigüera. Amb aquesta distribució s’aprofita tot l’espai disponible, gaudint d’una pràctica zona de treball i mantenint un perfecte ordre en aquest espai tan vital.

Una cosa semblant, quant a l’estil, succeeix a les cuines petites amb illa. En aquest tipus de distribució pot semblar que es perd una mica d’espai, però tot el contrari. Gràcies a l’illa, ens queden totes les parets per ocupar i en elles podem posar els electrodomèstics, els fogons amb la pica, armaris, etc. Una de les millors solucions perquè la cuina petita tingui una estètica a l’última, el millor és posar els fogons o la placa vitroceràmica a la pròpia illa, aconseguint així una zona per cuinar i una zona per dinar al mateix lloc.

Aquestes són algunes idees que compartim perquè les vostres cuines petites llueixin com vosaltres desitgeu, però sempre és millor comptar amb l’ajuda de professionals. Per aquesta raó, des de la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona, us convidem a que contacteu amb nosaltres si desitgeu reformar o dissenyar qualsevol espai de la vostra llar, us oferim atenció personalitzada al millor preu.