close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Realitzar una reforma integral a Barcelona i rodalies

1 desembre, 2021 · Blog

Arribem a l’últim mes de l’any 2021 ia l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia seguim renovant tota mena d’habitatges. Sumem un any més d’experiència i ens mantenim com una de les empreses capdavanteres al sector de les reformes integrals. Els nostres treballs tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies mostren l’efectivitat del nostre equip.

Volem dedicar aquest post a resumir els serveis que oferim com a empresa de reformes i els beneficis que comporta treballar amb nosaltres. Per fer-ho més visual compartim un vídeo en què ho expliquem de manera senzilla i amb les cartes sobre la taula. El nostre únic objectiu és que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia.

Disposem de diverses vies de contacte. Pots trucar-nos al 93 209 97 17, sol·licitar un pressupost mitjançant el formulari web o escriure’ns directament a WhatsApp.

Reforma integral personalitzada

Un dels serveis que ens distingeix és que fem cada reforma integral a mida dels propietaris. Cosa que pot semblar tan evident no sempre és així. Per a Grupo Inventia cada projecte és únic i és tractat com a tal. El primer pas per començar és visitar la vivenda que es vol reformar. Allà un dels nostres arquitectes tècnics tona les mides i apunta els detalls que volen els clients. Per descomptat, sense cap cost ni compromís.

A partir d´aquí el nostre departament de disseny interior s´encarrega de l´elaboració de plànols i dels renders 3D. Aquests últims prenen molta importància, ja que amb ells els propietaris poden veure una aproximació real del resultat de la reforma integral. Es poden fer tots els canvis necessaris fins a trobar la imatge desitjada.

Aquest projecte dʻinteriorisme sʻacompanya amb un pressupost personalitzat i ajustat a les necessitats de cada client. El nostre catàleg de materials és ampli i variat. Podem adaptar-nos a tota mena de pressupostos sense renunciar a la millor qualitat. Com no pot ser altrament, el nostre objectiu és que gaudeixis de la teva nova llar per molt de temps.

Reforma de cuina i bany

A més de fer reformes integrals completes de tot l’habitatge, també oferim serveis de reforma parcial. Les reformes de cuina i de banys són les més sol·licitades. La nostra experiència ens situa com una empresa de reformes fiable, professional i experta en aquest tipus de feines.

empresa reformas barcelona

Els nostres proveïdors són contrastats i de confiança, una relació de més de deu anys al servei dels nostres clients. Disposem de show rooms perquè es pugui veure el resultat tant d’una reforma de cuina com de bany. A més, una de les nostres interioristes a Barcelona t’acompanyarà i assessorarà en tot moment.

A la pestanya “projectes” d’aquesta mateixa web podeu veure tots els projectes que hem realitzat i el seu resultat. A la gran majoria s’inclouen reformes de cuina i de bany perquè puguis tenir una idea real de la feina que realitzen els nostres professionals. Des d´un nou mobiliari fins a un nou equipament. A Grupo Inventia tenim tot el que necessites i en diferents opcions.

Interiorisme i mobiliari

A més de l’apartat d’obra, el nostre departament d’interiorisme també destaca per la seva professionalitat i resultats excel·lents. Per nosaltres és molt important que les bases de la nova imatge quedin establertes abans de començar les obres. Les nostres interioristes s’encarreguen que sigui així. Primer plasmant en uns dissenys 3D les idees dels propietaris per a la seva nova llar. A partir d´aquí l´assessorament és total durant tot el procés d´obra.

Una altra qualitat que defineix els nostres professionals en interiorisme és la seva versatilitat. Durant tot l’any rebem tota mena de consultes, per la qual cosa estem preparats per adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu i necessitat. Igual que en els apartats anteriors, els nostres proveïdors són marques contrastades i reconegudes al mercat.

També oferim un servei d´instal·lació de mobiliari a mida. Un servei amb què els propietaris poden començar a gaudir de la seva nova llar des del primer dia. D´aquesta manera disposem de nous mobles per a la sala d´estar, els dormitoris, el rebedor i tots els espais de l´habitatge.

reforma integral

Reforma integral a Barcelona i rodalies

Si creus que és el moment de donar una nova vida a casa teva has de contactar amb Grupo Inventia. Digue’ns que necessites i nosaltres ens encarregarem d’elaborar el millor projecte de reforma integral i de tot el procés d’obra. El nostre equip us atendrà personalment i de manera directa trucant al 93 209 97 17.