close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma a Barcelona: interiorisme, mobiliari i instal·lacions

Aquest pis situat al carrer Mallorca de Barcelona ho hem renovat completament. Ens hem encarregat de millorar tant la imatge com les instal·lacions. En aquest sentit, hem aplicat millores tant en novetats com en restauració. De la mateixa manera, també s’ha moblat completament a totes les estances.

Una nova reforma a Barcelona amb què hem aconseguit convertir un pis d’abans en una llar moderna i amb molta personalitat. Cada espai disposa de totes les comoditats per al seu ús diari. Totes les millores que hem aplicat poden apreciar-se al següent vídeo que hem compartit en xarxes socials.

Nous disseny interior

Un dels grans canvis en aquesta reforma a Barcelona ens porta al nou interiorisme. Hem combinat elements moderns com la pintura de les parets o terres de parquet amb elements originals. D’aquests darrers destaques els terres de noia que hem netejat i polit i les parets originals de dormitoris, passadís i cuina.

És un disseny interior neutre per generar espais lluminosos i acollidors. D’aquesta manera es pot sentir calidesa tant a les zones comunes com al saló i al menjador com als dormitoris. Aquest pis de carrer Mallorca en té quatre i estan moblats amb llit, armari i zona de treball plegable.

Els terres de noia mantenen la personalitat i essència d’antany, mentre que les zones amb parquet potencien la calidesa. En aquesta reforma a Barcelona hi destaca la decoració de cada espai. Acord amb la nova imatge de la vivenda i unida als elements que hem mantingut i restaurat. Entre ells les portes i la majoria de finestres.

Cuina oberta

La cuina ha estat reubicada, ja que el seu lloc original ara és un dormitori. La cuina és oberta i connecta amb la zona de menjador i la del saló. És un espai molt ampli amb cada lloc ben definit visualment. És una península en forma de L amb dos trams de taulell que ofereixen superfície de suport i de treball. Al llarg de tota la part inferior compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge de cuina.

Els taulells estan equipats amb una pica i una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana decorativa. A la banda esquerra hem col·locat un moble de cuina amb buits a mida per integrar electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones. La cuina es completa amb una taula de menjador rodona i uns tamborets a la barra de cuina.

Banys funcionals

En aquesta reforma de Barcelona també hem fet la reforma de dues cambres de bany. Tots dos tenen un equipament sanitari complet i un interiorisme molt acollidor. D’aquesta manera, ara són dos espais de neteja perfectes per utilitzar cada dia i en els moments més relaxats.

A l’apartat del disseny hem enrajolat les parets amb unes rajoles de color beix, igual que les rajoles del terra. Aconseguim un ambient agradable i acollidor que també potencien els acabats de fusta. Aquests els veiem als mobles de bany, un de nou i un altre restaurat.

Pel que fa a l’equipament sanitari, cada reforma de bany compta amb tres peces sanitàries noves. Ara tenen un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Per aquesta darrera hem escollit un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

Pressupost de reforma a Barcelona

El nostre objectiu és que gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia. Oferim un pressupost personalitzat i ajustat a les vostres necessitats. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita-ho sense compromís.