close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma a Barcelona: carrer Josep Miret

Reforma a Barcelona: carrer Joan Miret

Un nou treball de reforma a Barcelona ens porta fins al carrer de Josep Miret. Ens hem encarregat de millorar diversos aspectes d’un habitatge. Hem aplicat un nou disseny interior i hem col·locat nous mobles. També ens hem encarregat de la reforma de banys, concretament tots dos disponibles.

Com que és una empresa de reformes multidisciplinar podem adaptar-nos a tot tipus de necessitats per crear un projecte personalitzat. En aquesta ocasió hem rehabilitat més d‟un aspecte de l‟habitatge. De la mateixa manera, també podem fer reformes integrals o parcials, tant reforma d’interiors com exteriors.

Per apreciar els acabats d’aquesta nova reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Així es poden veure les millores amb més precisió, tant de la nova imatge interior com les noves cambres de bany. Per conèixer més projectes de reformes integrals acabades i en procés segueix-nos a xarxes socials.

Nou interiorisme

Per a la nova imatge d’aquest habitatge hem escollit un disseny interior contemporani amb tons neutres com a protagonistes. L’objectiu és crear espais còmodes i acollidors tant al dia a dia com als moments més relaxats. Per això hem pintat les parets de color blanc, un detall ideal per a aquest interiorisme.

El color blanc permet que totes les zones quedin ben il·luminades, ja que la llum flueix amb molta facilitat. A més, la vivenda disposa de bones entrades de llum natural i aconseguir un ambient relaxat és senzill. Les noves portes d’accés als banys i als dormitoris que hem col·locat també són de color blanc.

També ens hem encarregat de deixar llestos els mobles del dormitori principal. Un llit d’estructura de fusta i un armari de tres portes estan a punt per ser utilitzats. Com que es tracta d’un interiorisme neutre accepta tota mena de decoracions i és fàcil de combinar. Si la idea general és un estil contemporani, el mobiliari de fusta és un encert segur.

Terra de parquet

A més dels treballs de pintura, canvi de portes i muntatge de mobiliari, també hem col·locat el nou terra. Es tracta d’un paviment de parquet en tons de fusta natural que podem veure als espais comuns i privats. És una elecció perfecta, ja que s’adapta perfectament a l’estil contemporani i potencia la sensació de calidesa.

A la nostra empresa de reformes disposem d’un departament especialitzat en terres i parquet. Els nostres professionals t’assessoren personalment perquè escullis el terra perfecte per a la teva nova llar. Al parquet d’aquesta reforma a Barcelona també s’hi sumen altres estils com el gres o els hidràulics.

Reforma de banys

Ara les dues cambres de bany de la vivenda disposen de tot el necessari per oferir les millors prestacions. A cada un hem aplicat un nou disseny interior i hem instal·lat noves peces sanitàries. Un detall en aquestes reformes de bany és que les portes d’accés són corredisses. Així, es pot aprofitar al màxim l’espai interior.

Pel que fa a l’equipament sanitari, cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge. Així, es poden organitzar els productes d’higiene personal amb comoditat. També tenen un vàter de línies modernes i una zona d’aigües. Als dos banys hem instal·lat una dutxa de tancaments.

Per dissenyar interiorment aquesta reforma de banys hem seguit la línia global de la resta de la vivenda. Tons neutres per potenciar la lluminositat i la sensació d’amplitud a cada cambra de bany. Per enrajolar les parets hem fet servir rajoles de color gris, mateix to que les rajoles del paviment.

Pressupost de reforma a Barcelona

Ens encarreguem de tots els detalls de la teva reforma a Barcelona. Disseny, cuina o banys per a un projecte a mida. Demana el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. Un dels nostres especialistes t’atendrà de manera personalitzada.