close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Rocafort de Barcelona

Un nou treball de reforma integral ens porta fins al carrer Rocafort de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar totalment una cuina, l’espai més important d’una llar. Per adequar aquesta cuina hem canviant tot el mobiliari de cuina i també hem instal·lat els nous electrodomèstics.

Ara la cuina està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús. Hem aconseguit convertir una zona d’ús diari en un espai funcional i que ofereix moltes facilitats. La nostra experiència en reformes de cuines és àmplia i podem oferir unes feines a mida i ajustades a les necessitats de cada client.

Per apreciar el resultat d’aquesta reforma de cuina a Barcelona compartim el vídeo següent. A les nostres xarxes socials podràs veure el resultat de tots els projectes que finalitzem. A més, treballem a Barcelona ciutat i localitats de la rodalia, el nostre radi d’actuació és ampli.

Cuina a dos fronts

Aquesta cuina es troba en una estada pròpia i independent a la resta despais de la vivenda. A la cuina s’hi accedeix per una porta corredissa, un element que ens permet aprofitar al màxim l’espai interior. Té una superfície rectangular i hem fet servir una distribució de cuina a dos fronts per disposar els nous elements.

Ara la cuina té una disposició perfecta i funcional per a cada electrodomèstics o zona demmagatzematge en concret. El moble de cuina va d’extrems a extrem ia cada front hi ha un taulell de cuina i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. D’aquesta manera es poden organitzar elements de cuina com vaixelles, tèxtils o petits electrodomèstics.

A l’extrem del costat esquerre hem integrat els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, el forn i el microones. Tot seguit neix un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. En aquest cas la campana extractora que camuflada als armaris de cuina superiors.

Pel costat dret d’aquesta reforma de cuina s’ha escollit un taulell allargat que ofereix una gran superfície de suport i de treball. Al seu torn està equipada amb una pica d’un si. A mà esquerra queda un espai a mida per col·locar-hi un altre electrodomèstic, en aquest cas la rentadora.

Disseny modern de cuina

Hem preparat una nova distribució de cuina i instal·lat els electrodomèstics imprescindibles. En aquesta cuina també ens hem encarregat d’aplicar un disseny interior més modern i d’estil atemporal. D´aquesta manera ens assegurem que la reforma de cuina sigui duradora i amb estil.

Com hem esmentat hem instal·lat un moble de cuina blanc. Així podem potenciar al màxim la sensació de lluminositat i amplitud a la cuina. Per la seva banda els taulells i les parets també són de color blanc. Aquesta imatge homogènia és perfecta per a un espai diari. Genera un ambient relaxat i acollidor.

També hem col·locat el nou terra de cuina. En aquest aspecte ens hem decantat per un terra ceràmic imitació parquet. És un paviment que aporta molta calidesa a nivell visual i molt pràctic. Els terres ceràmics per a cuines són molt resistents i asseguren ser duradors.

Reformes de cuina a mida

A Grupo Inventia ens encarreguem de tots els aspectes de la teva reforma de cuina. Tenim departaments especialitzats en fabricació de mobiliari i instal·lacions. Oferim un projecte a mida i sobre la base de les teves necessitats. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís trucant al 93 209 97 17.