close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina, bany i interiorisme a Avinguda Diagonal

Un nou treball de reforma a Barcelona ens porta a l’Avinguda Diagonal. Aquí ens hem encarregat de renovar completament tots els aspectes d’aquest pis. Ara compta amb tot allò necessari per fer front a les necessitats actuals. Cada espai de la casa està pensat per oferir funcionalitat i benestar en tot moment.

A Grupo Inventia tenim una plantilla d’alt nivell i un catàleg d’opcions variat. D’aquesta manera podem adaptar-nos a qualsevol necessitat i oferir les millors opcions per a la teva nova llar. Per a la vostra comoditat mantenim un servei d’assessorament personalitzat durant tot el procés de l’obra.

Abans de compartir els detalls d´aquesta reforma integral a Barcelona us mostrem els acabats aconseguits en aquest vídeo. Pots veure més projectes acabats al nostre canal de Youtube i altres xarxes socials. Segueix-nos i gaudeix de nou contingut cada dia.

Cuina a dos fronts

La cuina se situa en un espai propi i independent. Té una superfície àmplia i s’ha triat una distribució de cuina a dos fronts. D’aquesta manera s’ha dotat d’una gran capacitat d’emmagatzematge de cuina. Hi ha diversos calaixos i armaris per organitzar la zona a les parts inferior i superior dels taulells.

Aquesta reforma de cuina té dos taulells. Una funciona totalment com a superfície de suport i de treball. A l’altra s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. Els nous electrodomèstics s’ubiquen al final de l’espai i integrats al moble de cuina. Concretament hi ha buits per a la nevera, el forn i el microones.

Per al disseny de la cuina s’ha seguit amb l’estil global de l’habitatge. Una imatge contemporània que en aquest cas es genera mitjançant un moble de cuina blanc. Amb això s’aconsegueix una cuina molt lluminosa i que genera més sensació d’amplitud. També s’ha col·locat un nou terra de gres apte per a cuines.

Bany funcional

En aquesta reforma a Barcelona també ens hem encarregat de renovar completament la cambra de bany. Hem instal·lat un equipament sanitari modern i que respongui a les necessitats de l’ús diari. Ara la cambra de bany compta amb un lavabo doble amb moble demmagatzematge a la part inferior.

També s’hi ha instal·lat un nou vàter i una zona d’aigües. Per a aquesta s’ha escollit un plat de dutxa arran de terra que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Gràcies a la nostra varietat de productes per a banys podem adaptar-nos a qualsevol estil i és molt senzill trobar l’equipament que desitges.

En aquesta reforma de bany també hem canviat la imatge i hem aplicat un disseny modern. Actualment les parets estan enrajolades per complet amb rajoles de color beix. Per a les noves rajoles del terra s’ha utilitzat una tonalitat molt semblant per generar un ambient homogeni. Gràcies a aquest disseny interior s’ha generat sensació d’amplitud i lluminositat a la cambra de bany.

Nou interiorisme

A més de les reformes de cuina i de bany també s’ha aplicat un nou disseny interior a tot l’habitatge. Les nostres expertes en interiroisme a Barcelona s’han encarregat de fer el projecte. Tot establert en base als gustos i necessitats dels propietaris de limmoble. Les nostres reformes intgerals són 100% personalitzades ia mida.

Amb l’objectiu de generar espais acollidors amb molta llum i amplitud visual, s’ha optat per un disseny contemporani. D’aquesta manera els tons neutres són els protagonistes a totes les zones del pis. Les parets de la sala d’estar o dels dormitoris han estat pintades de to beix i contrasten amb les noves portes blanques i sòcols del mateix color.

Una altra de les nostres especialitats és el canvi de paviment i aquesta vegada també ho hem fet. Hem retirat el terra original i ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. En caixa molt bé a la nova imatge contemporània i genera més calidesa.

Pressupost de reforma a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals del sector de les reformes i de l’interiorisme. Amb nosaltres la teva nova llar tindrà tot el que necessites i ho gaudiràs des del primer dia. Pots sol·licitar el teu pressupost sense compromís contactant amb nosaltres al 93 209 97 17.