close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Blai de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Blai de Barcelona per dur a terme una completa reforma de cuina. Com ja hem comentat en diverses ocasions, elaborem projectes tant de reformes completes com de reformes parcials.

El nostre departament especialitzat en reformes de cuines preparar un projecte a mida i amb el qual s’ha aconseguit un resultat excel·lent. En el següent vídeo podeu apreciar tots els acabats generals d’aquest nou treball.

Distribució de cuina

La cuina s’ubica en una estança independent i molt àmplia. Es compon d’un taulell de cuina en forma de L col·locat al de el fons, d’una illa de cuina situada al centre de l’estança i d’un moble de cuina situat a la dreta de l’entrada on es s’han encastat la nevera, el forn i el microones.

El taulell en L disposa un ampli espai de suport i de treball. Sobre ella s’han instal·lat una cuina de tres focs i una pica doble. Al llarg de la seva zona inferior i superior s’han disposat diversos calaixos i armaris. La capacitat d’emmagatzematge en aquesta cuina és molt gran i s’amplia amb el qual també ofereix l’illa de cuina.

Disseny de cuina

Un dels nous detalls d’aquesta reforma de cuina ens porta a la seva porta d’accés. S’ha escollit una porta corredissa, una opció perfecta per aprofitar a l’màxim l’espai disponible a l’estança. A més, contribueix a generar una imatge més moderna i pràctica d’aquesta cuina.

Per als mobles de cuina s’ha optat pel color blanc, a l’igual que per a la pintura de les parts superiors de les parets. Amb això s’aconsegueix que l’estada generi molta lluminositat i sensació d’amplitud. A més es combina molt encertadament amb el color dels taulells de cuina.

Aquests són de color gris i defineixen les zones perfectament. Al ser una cuina de superfície gran s’ha escollit un paviment que encaixés en l’aspecte visual i que també fos pràctic i funcional en el seu manteniment. D’aquesta manera el nou terra en aquesta reforma de cuina és un paviment de gres amb un acabat en to neutre.

Reformes de cuines a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals en el sector de les reformes de cuines a Barcelona. Elaborarem el teu projecte i t’ho lliurarem sense cost ni compromís. Per sol·licitar-lo pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari.