close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina i de bany al carrer Marina de Barcelona

Nou treball de reforma a Barcelona acabat per part dels nostres professionals. Hem millorat tots els aspectes de la cuina i de la cambra de bany d’un habitatge al carrer Marina. Ara tots dos espais compten amb una imatge actual i un equipament complet i funcional.

Com a especialistes en reformes integrals ens encarreguem de brindar un assessorament personalitzat a cada projecte. Per això disposem d’uns professionals versàtils i un catàleg molt variat. Ens podem adaptar a tota mena d’estils i pressupostos oferint les millors qualitats del mercat.

Abans de centrar-nos en tots els detalls compartim els acabats d’aquesta reforma a Barcelona al vídeo següent. Així es poden apreciar les millores que hem dut a terme tant a la reforma de cuina com a la renovació de la cambra de bany. Per conèixer més projectes acabats et convidem a seguir els nostres perfils a les xarxes socials.

Reforma de cuina a dos fronts

La cuina es troba en una estança pròpia i independent amb una distribució a dos fronts. Donades les característiques de lespai de la cuina és una disposició funcional i que ofereix una mobilitat perfecta. Una de les millores d’aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge.

Tant a la zona inferior com a superior dels taulells s’han disposat calaixos i armaris per organitzar els productes de cuina. El taulell del costat dret és allargat i ofereix una gran superfície de suport i de treball. També està equipada amb una placa de cocció de tres fogons i una pica d’un sinus. A la part inferior s’ha integrat un rentaplats.

Ens trobem un altre taulell al costat esquerre de la cuina. Tot i que és més reduïda genera més superfície de suport. A l’extrem s’han deixat buits a mida per integrar la resta d’electrodomèstics. Més concretament un forn, un microones i una nevera. Tot plegat amb un moble de cuina blanc que potencia la sensació de lluminositat i amplitud.

El color blanc del moble de cuina combina perfectament amb el paviment de la cuina. Es tracta d’un terra de gres en to beix, igual que l’enrajolat de les parets. En línies generals, la nova cuina respon a les necessitats actuals amb un disseny i equipament altament funcional.

Reforma de bany modern

En aquest pis del carrer Marina de Barcelona també hem reformat la cambra de bany. Hem aplicat les millores necessàries perquè ofereixi les millors prestacions en tot moment. Gràcies al nostre catàleg per a reformes de bany hem aconseguit el bany que pretenien els propietaris.

L´equipament sanitari està compost per quatre peces. El lavabo disposa de capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. D’aquesta manera podem garantir un espai ideal per organitzar productes d’higiene. A aquest us acompanyen una parella d’inodor i bidet d’imatge clàssica i línies modernes.

La reforma de bany es completa amb dutxa molt pràctica. És un espai que respon perfectament tant a les exigències del dia a dia com als moments més relaxats. Alhora també ens hem encarregat d’instal·lar les noves aixetes tant al lavabo com a la dutxa.

La imatge interior de la reforma de bany manté la línia general de la resta de la vivenda. És un disseny contemporani amb tons neutres. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de to beix i blanc que generen un ambient acollidor i fresc per a un bany. També hem col·locat una nova porta d´accés de color blanc.

Pressupost de reforma a Barcelona

A Grupo Inventia ens encarreguem de dur a terme la reforma integral de casa teva amb un projecte personalitzat ia mida. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma integral. En pocs dies ho tindrem preparat i t’ho lliurarem sense cap compromís.