close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Manuel Girona de Barcelona

Nou treball de reforma de cuina finalitzat a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Manuel Girona per dotar amb tot el necessari a aquesta cuina. Un cop renovada, l’estança llueix una imatge actual i moderna, a més de comptar amb un equipament que ofereix les millors prestacions.

En el vídeo que compartim es poden apreciar els detalls d’aquest nou treball de reforma de cuina. A més de ser especialistes en reformes integrals, en Grupo Inventia també elaborem projectes de rehabilitació parcial d’habitatges.

Distribució i equipament de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i de superfície generosa. Això va ajudar a que es pogués treballar de manera perfecta en la nova distribució dels seus elements. Es va escollir una distribució de cuina en L. Així es va aprofitar al màxim l’espai disponible, aconseguint una estança que ofereix molta possibilitat de mobilitat.

La part de l’esquerra es va reservar un buit a mida per encastar la nevera. Seguidament neix el taulell, que ràpidament torça cap a la dreta. Aquí se situa el tram de taulell principal, que arriba fins a l’altre extrem i que està equipat amb una cuina de tres fogons i una pica. Al seu torn, la cuina compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge al llarg de les zones inferiors i superiors del taulell de cuina. Aquí es van encastar el forn i el microones, respectivament.

interiorisme cuina

Com hem esmentat, aquesta reforma de cuina també va implicar una millora en la imatge de l’estança. En aquest cas la part inferior de moble de cuina és de color blanc, incloent també els taulells. D’altra banda, els armaris de la zona superior ofereixen acabats en fusta.

Sense cap dubte es va aconseguir generar una cuina molt lluminosa i àmplia visualment. A més, gràcies als calaixos i armaris, tots els elements de cuina poden estar emmagatzemats i organitzats de forma perfecta. Això es completa amb un paviment de gres de color gris i una llum indirecta que es projecta al llarg de les taulells.

Reformes de cuina Barcelona

Si necessites dur a terme una reforma de cuina, pots contactar amb Grupo Inventia. Un dels nostres professionals et atendrà i assessorarà sense compromís.