close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a l’Avinguda Martí Pujol Badalona

A Grupo Inventia elaborem projectes per a reformes integrals i renovacions parcials d’habitatge. Aquest últim cas ens porta fins a l’Avinguda Martí Pujol de Badalona. Aquí ens hem encarregat de realitzar una completa reforma de bany. Després del treball realitzat l’estança presenta una imatge actual a més d’estar equipada amb sanitaris moderns i funcionals.

Compartim el vídeo d’aquesta reforma de bany seguidament. També pots veure-la, al costat de tots els nostres projectes de renovació d’habitatges al nostre canal de Youtube. Gràcies a la nostra variada oferta en acabats i equipament podem adaptar-nos a tots els estils decoratius i pressupostos.

Nous sanitaris

Totes les peces sanitàries s’han renovat en aquesta reforma de bany a Badalona. L’objectiu era dotar la cambra de bany d’un equipament que ofereixi les millors prestacions en el seu ús. A més de tenir en compte l’aspecte funcional que requereix una estada d’ús diari. S’ha optat per un clàssic bany de tres peces.

S’ha col·locat un lavabo flotant que compta amb espai d’emmagatzematge a la part inferior. Es tracta de dos calaixos que asseguren una correcta organització per a tots els productes d’higiene. L’acompanya un nou vàter de línies arrodonides i amb la cisterna oculta a la paret. D’aquesta manera s’aconsegueix generar més espai visual a l’estança.

L’últim element sanitari renovat és la zona d’aigües. S’ha instal·lat un nou plat de dutxa, una opció pràctica i perfecta per a qualsevol moment. Per a la seva protecció s’han escollit unes mampares transparents de portes corredisses. D’aquesta manera el bany queda protegit d’esquitxades i no li resta espai visual.

Nova imatge per al bany

A l’igual que les peces sanitàries, en aquesta reforma de bany a Badalona també s’ha millorat la imatge de l’estança. S’ha treballat en base a un projecte d’interiorisme contemporani. L’objectiu era aconseguir un espai funcional i amb un ambient agradable. Per a això s’han utilitzat tonalitats neutres.

Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles grans de color beige. Així s’aconsegueix un espai molt lluminós. Per al paviment s’ha optat per unes rajoles en un to suau de gris. Una superfície resistent i que necessita un manteniment senzill. També s’ha utilitzat acabats en fusta com els del moble de lavabo. El resultat final és el d’un bany molt agradable.

Reforma de bany Grup Inventia

Els professionals de Grupo Inventia elaboren projectes de reforma integral personalitzats i a mida de cada client. El mateix mètode que utilitzem en reformes de banys i cuines. Pots sol·licitar el teu omplint aquest formulari de contacte o trucant al 93 209 97 17. Et lliurem el teu projecte més pressupost sense cap cost ni compromís.