close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a l’Avinguda Pompeu Fabra de Barcelona

L’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de renovació parcial. El nostre equip s’ha encarregat de dur a terme una completa reforma de bany en un habitatge situat a l’Avinguda Pompeu Fabra de Barcelona. Un treball que ha implicat millores tant en la parcel·la de l’interiorisme com en la instal·lació d’un nou equipament sanitari.

A Grupo Inventia elaborem projectes de rehabilitació total d’habitatge o parcial. Un bon exemple és aquesta nova reforma de bany a Barcelona. Comptem amb els millors especialistes de el sector i ens adaptem a qualsevol estil i pressupost. En el següent vídeo mostrem els acabats generals d’aquesta reforma de bany. Per veure més treballs de reforma a Barcelona i rodalies pots visitar el nostre canal de Youtube.

Imatge renovada

Un dels primer aspectes a establir en aquesta reforma de bany ha estat com havia de ser la seva nova imatge. S’ha pensat en un disseny contemporani i modern capaç de generar un ambient fresc i agradable. Al ser un espai d’ús diari el bany sempre ha d’oferir les millors sensacions a qui fa ús d’ell.

Per això s’ha apostat per colors neutres, els millors per aconseguir un bany molt lluminós i visualment ampli. D’aquesta manera les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc. S’han utilitzat rajoles ceràmiques llises, una superfície perfecta tant en el visual com en el pràctic, ja que és senzill de netejar.

Un altre avantatge d’aquesta elecció per a la reforma de bany és que poden introduir altres acabats. Per exemple el taulell d’al lavabo presenta acabats en tons mitjans de fusta. D’altra banda s’ha escollit un paviment tipus hidràulic amb dibuixos en blau. En línies generals s’ha aconseguit modernitzar la imatge d’aquesta cambra de bany d’acord amb les necessitats dels seus propietaris.

Nous sanitaris

La reforma de bany a Barcelona segueix amb l’elecció de el nou equipament sanitari. En aquest treball s’ha aprofitat a l’màxim l’espai disponible instal·lant tres peces sanitàries funcionals. D’entrada tenim el lavabo, de disseny rectangular i col·locat sobre el moble de bany. El mobiliari es compon d’un taulell flotant de fusta i d’un allargat calaix d’emmagatzematge. L’espai és suficient per mantenir organitzats i ordenats tons els productes d’higiene i bany.

Just davant s’ha col·locat el nou vàter. Es tracta d’una peça sanitària de línies modernes i d’imatge clàssica, amb la cisterna a l’esquena. Ja en el fons de l’estança s’ha destinat l’espai a la zona d’aigües. Aquí s’ha col·locat un ampli plat de dutxa de color blanc. Per als tancament s’han escollit unes portes corredisses transparents.

Reforma de bany a Barcelona

L’experiència en el sector de les reformes de bany que tenim a Grupo Inventia ens permet oferir-te un projecte a mida i personalitzat. Podràs escollir entre un ampli ventall d’opcions. Tant a nivell de disseny interior com d’equipament sanitari. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma de bany pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari. T’ho lliurarem gratis i sense compromís.