close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Bolivia de Barcelona

Nou treball de reforma a Barcelona a càrrec de Grupo Inventia finalitzat amb èxit. En aquesta ocasió ens hem encarregat de dur a terme una completa reforma de bany. Per a això ens hem desplaçat fins un habitatge situat al carrer Bolívia. Aquí ens hem encarregat de renovar i millorar tant la imatge com l’equipament sanitari d’aquesta cambra de bany.

Anem a repassar les millores dutes a terme en aquesta nova reforma de bany a Barcelona. Abans compartim un vídeo perquè pugueu veure els acabats generals. A Grupo Inventia elaborem tant projectes de reforma integral com de reforma parcial, en la qual entren les reformes de bany. Si voleu veure més treballs realitzats us convidem a seguir el nostre canal de Youtube.

Nou equipament sanitari

Dur a terme una reforma de bany implica en la majoria dels casos renovar per complet en equipament sanitari. En el cas d’aquesta reforma de bany al carrer Bolívia no ha estat una excepció. Ara l’estança compta amb peces sanitàries modernes i llistes per garantir les millors prestacions en el seu ús.

A l’entrar ens trobem amb un ampli lavabo que incorpora un moble d’emmagatzematge que es compon per dos calaixos. D’aquesta manera s’aprofita un espai perfecte per poder emmagatzemar tot tipus de productes d’higiene i de bany. A el lavabo el corona un mirall de bany, de forma rectangular i que contribueix a generar sensació de profunditat.

Seguidament apareix el vàter. En aquest cas s’ha apostat per una peça d’imatge clàssica amb tassa i cisterna a la vista. No obstant això es tracta d’un vàter amb línies moderes i més arrodonit. Ja al fons de la cambra de bany amb trobem amb el plat de dutxa. És una zona d’aigües àmplia i pràctica que queda protegida per unes mampares de portes corredisses.

Disseny de bany

D’aquesta manera tenim una cambra de bany totalment apte tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Un altre aspecte que s’ha millorat en aquesta reforma de bany a Barcelona ha estat el disseny interior de l’estança. Al tractar-se d’un espai d’ús diari s’ha buscat aconseguir un ambient agradable i fresc.

En aquest cas les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc. Una elecció perfecta, ja que la llum s’estén a cada racó de la reforma de bany. A la paret de la dutxa s’han utilitzat un altre tipus de rajoles. Una combinació de rajoles rectangulars en diferents tons de gris genera una imatge de mosaic molt encertada.

Utilitzar aquest tipus de tons neutres permet introduir altres acabats. L’exemple més clar és el moble de lavabo que presenta acabats en fusta. Aquest també encaixa perfectament en la imatge que s’aconsegueix amb el nou paviment. En aquesta parcel·la s’ha apostat per un terra ceràmic de color gris. A més de ser una opció ideal a nivell visual també ho és en el pràctic. Es tracta d’un material resistent i que garanteix un manteniment senzill.

Reformes de banys a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de bany a Barcelona i rodalies. Estaran a la teva disposició per assessorar-te de manera personalitzada perquè aconsegueixis allò que vols a la teva reforma de bany. Disposem d’un ampli catàleg en sanitaris, mobles i materials per a la cambra de bany. Ens adaptem a qualsevol estil i pressupost garantint qualitat i el millor resultat. Pots sol·licitar el teu pressupost trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.