close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Clot de Barcelona

L’oferta de serveis en reformes que oferim a Grupo Inventia és àmplia i variada. Ens encarreguem tant de fer reformes integrals com reformes parcials. El segon cas ens porta fins al carrer Clot de Barcelona. Aquí ens hem encarregat de fer una completa reforma de bany.

La reforma de cambres de bany és una de les nostres especialitats. Disposem d´un catàleg molt ampli i variat de nous elements sanitaris. Tant per a l’aspecte del disseny interior com per a l’equipament de peces sanitàries. La capacitat dadaptació dels nostres professionals ens permet treballar en base a tot tipus de necessitats.

Igual que en aquesta nova reforma de bany a Barcelona, elaborem un projecte a mida de cada client. Abans de començar les obres sabràs com serà el nou bany gràcies als renders 3D elaborats pel nostre equip d’interioristes a Barcelona. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17, t’ho lliurem sense cap compromís.

Nou equipament

Un dels primers passos a qualsevol reforma de bany és escollir el nou equipament sanitari. Decidir el nombre de peces i la distribució. En aquesta ocasió s’ha apostat per un bany de tres peces amb l’objectiu marcat d’oferir la màxima funcionalitat en el seu ús. Un altre dels avantatges de treballar amb Grupo Inventia és que podràs escollir entre una àmplia selecció de sanitaris de qualitat contrastada.

D’aquesta manera a la banda esquerra s’ha col·locat el nou lavabo. Consta d´un moble de bany amb dos calaixos i amb un lavabo de disseny circular. Gràcies a això s’aconsegueix generar capacitat d’emmagatzematge al bany. D’aquesta manera es garanteix un espai idoni per organitzar i desar tot tipus de productes d’higiene i de bany.

Just davant del lavabo s’ha col·locat el nou vàter. Es tracta d’un vàter flotant que aconsegueix projectar una imatge moderna en aquesta cambra de bany. A més d’és una peça sanitària perfecta per generar més espai visual a l’estada. Al seu costat s’ha instal·lat una aixeta d’inodor que funciona com a bidet.

Plat de dutxa

La part del fons de la cambra de bany l’ocupa la zona d’aigües. En aquesta reforma de bany a Barcelona s’hi ha instal·lat un plat de dutxa allargat. Ofereix una gran practicitat i es presenta com a espai ideal d’higiene en tot moment. A més, el plat de dutxa queda protegit per unes mampares de portes corredisses transparents.

D’aquesta manera s’eviten esquitxades molestes a la resta de l’estança i en ser mampares transparents no resta espai visual al conjunt de la cambra de bany. En línies generals s’ha aconseguit un espai d’higiene que respon perfectament tant a les necessitats diàries com als moments més relaxats.

Disseny de bany

Un altre aspecte que s’ha millorat amb aquesta reforma de bany a Barcelona és el del disseny interior. Oferim una àmplia varietat d’opcions en equipaments sanitaris i també tenim una gran varietat d’elements decoratius per a banys. Rajoles, pintures, mobles… Ens adaptem al teu estil i ens encarreguem d’instal·lar-ho tot al teu nou bany.

En aquesta reforma de bany s’ha apostat per un interiorisme contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera hem obtingut una cambra de bany que potencia la lluminositat i l’amplitud visual. Per això les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de to gris suau. Aquest disseny és diferent a la paret de la dutxa, ja que s’ha enrajolat amb rajoles grises que imiten un acabat en pedra.

Un altre nou element a la imatge d’aquesta cambra de bany és el paviment. L’opció escollida per a la nova superfície del bany és un terra ceràmic imitació parquet. A nivell pràctic és una excel·lent opció, ja que és un material resistent i durador. Pel que fa a nivell estètic proporciona una imatge excel·lent, a més de contribuir a generar un espai acollidor i càlid.

Pressupost de reforma de bany

A Grupo Inventia t’oferim totes les facilitats perquè la teva reforma de bany sigui un èxit. Posem al teu servei els millors professionals del sector i una gran varietat de productes perquè puguis escollir els que més encaixen amb tu. També ens adaptem al teu pressupost oferint sempre les millors qualitats del mercat. T’entreguem el projecte i el pressupost sense cost ni compromís. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.