close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Comerç de Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia ens encarreguem d’elaborar projectes de rehabilitació total d’habitatge i de renovació parcial. Aquest segon és el cas de la nova reforma de bany que ens hem encarregat de realitzar en carrer Comerç de Barcelona. Una estada que necessitava millores i que després del nostre pas s’ha convertit en un bany d’imatge moderna i altament funcional.

El nostre catàleg de materials i sanitaris per a reforma de bany és ampli. Podràs obtenir allò que busques de manera senzilla i a un preu adaptat a les teves necessitats. A més el nostre departament d’interiorisme és versàtil i s’adapta a tot tipus d’estil decoratiu. En el següent vídeo compartim els acabats d’aquesta reforma de bany a Barcelona. Pots veure molts més feina al nostre canal de Youtube.

Noves peces sanitàries

Un dels principals elements a renovar en una reforma de bany és l’equipament sanitari. El pas de el temps i les avaries poden deteriorar i cal modernitzar-lo. Per a aquesta ocasió s’ha optat per una reforma de bany de tres peces, pensant en un espai pràctic i funcional. Cal destacar que a aquest bany s’accedeix a través d’una porta amb frontisses també renovada i amb un acabat en tons mitjans de fusta.

El primer sanitari que ens trobem és el lavabo. Se situa a la banda esquerra de l’estança i és de si gran. A la seva zona inferior disposa d’un moble de bany amb dos amplis calaixos per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera és molt senzill organitzar els diferents productes d’higiene personal que es puguin tenir.

Just al seu costat apareix el vàter. Es tracta d’un vàter clàssic amb la cisterna a l’esquena, encara que d’imatge moderna i arrodonida. En aquesta reforma de bany també s’ha renovat la zona d’aigües. S’ha col·locat un plat de dutxa de color blanc i ampli. Per als tancaments s’han escollit unes mampares de portes corredisses. Un detall d’aquestes és que són transparents, de manera que no resten espai visual a l’estança.

Disseny de bany renovat

Un altre dels aspectes a millorar en aquesta reforma de bany a Barcelona té a veure amb el disseny de l’estança. S’ha aconseguit un espai lluminós i ampli en el qual es genera un ambient molt acollidor. Un dels passos per aconseguir-ho ha estat enrajolar les parets del tot. S’han escollit rajoles ceràmics amb un suau dibuix i un acabat en to beige. Per al paviment s’ha utilitzat el mateix color, de manera que ha quedat un disseny molt homogeni. Es tracta d’un terra de gres, una superfície ideal per a un espai com la cambra de bany.

Reforma de bany a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb el catàleg adequat perquè el teu bany llueixi tal com desitja. A més els nostres professionals en interiorisme i reformes integrals s’encarregaran que tot estigui al teu gust. Et lliurarem el teu projecte + pressupost de reforma de bany, o integral o de cuina, sense cap cost ni compromís. Per sol·licitar-truca’ns al 93 209 97 17 o omple el formulari de contacte que compartim al web.